The shades of blue

The shades of blue

Zao Make-Up meikkisarja sisältää upeita sinisävyisiä meikkituotteita. Sininen väri kuuluu kesään, paistoi se aurinko tai ei, ja siksi kokosimme nyt inspiroivan sinisävyisen blogipostauksen!

013pieni

Värisuoran keskimmäinen on keväällä ilmestyneeseen Bora Bora -mallistoon kuuluva upea sävy 120 Royal Blue. Oikeassa reunassa oleva 112 Azure Blue on allekirjoittaneen yksi suosikkisävyistä ja soveltuu erinomaisesti myös silmän rajauksen tekoon. Välineeksi tähän suosittelemme Ecotoolsin rajaussivellintä. Vasemmassa reunassa sävy 116 Peacock Blue.

012pieni

Sinisävyiset luomivärit sopivat erityisen hyvin sinisilmäisille. Myös sinisen vastavärit kuten aprikoosi, persikka, kupari ja kulta toimivat hyvin meikkiä tehtäessä sinisilmäiselle. Lukaise täältä vinkit luomivärisävyn valintaan!

101605 copie-400x570

Sinisävyinen rajaus saadaan aikaiseksi myös Zaon rajauskynällä 605 Night Blue.

046pieni

037pieni

Yläkuvissa 120 Royal Blue, alakuvassa sävy 101 Pearly White.

050pieni

Laventeli hurmaa tuoksullaan ja kauneudellaan. Oletko jo tutustunut Naturadon Laventeli nestesaippuaan? Ihanan tuoksuinen saippua soveltuu vartalon pesuun sekä käsisaippuaksi.

SAVON-MARSEILLE-500ML

Meikin ja kasvojen puhdistukseen uusin tuotteemme on Naturadon Misellivesi. Pakkaukseltaan raikkaan sinisävyinen sekin. Lisätietoa Misellivedestä ja sen käytöstä löydät aikaisemmasta blogipostauksestamme.

 

052pieni

Kaunista viikonloppua!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *