Butikin henkilöt

Katja Henkola

oma kuva 1pieni

820Olen intohimoinen luonnonkosmetiikan puolestapuhuja ja the Butik –       verkkokaupan perustaja.

Ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan tapahtui muutama vuosi sitten kosmetologilla. Ostin ihonhoitotuotteita kotiin kasvohoidon jälkeen ja pidin   käyttökokemuksistani. Vähitellen tuotevalikoima laajeni myös meikkeihin ja tällä hetkellä käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Syitä siihen on monia: normaalin skandinaavisen naisen tavoin kärsin etenkin talvisin todella kuivasta ihosta. Vuosia yritin löytää siihen apua ja vihdoin olen löytänyt tuotteet, jotka syväkosteuttavat ihoani siten, että selviän ongelmitta syksyn tuulista ja talven pakkasista!

Haluan myös tietää mitä raaka-aineita käyttämäni tuotteet sisältävät ja yksi tärkeimmistä kriteereistäni on tietenkin laatu. Käyttämäni luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät superlaadukkaita raaka-aineita, jotka ovat hyväksi iholleni. Se että tuotteet sisältävät mahdollisimman vähän tai ei lainkaan synteettisiä aineita edustaa myös hyvin arvojani. Valitsin The Butikin tuotevalikoimaan vain sertifioituja luonnonkosmetiikkasarjoja mm. edellä mainituista syistä. Sertifioinnin myötä voin varmistaa myös sen, ettei tuotteita ole testattu eläimillä, jotka ovat todella lähellä sydäntäni.

5 tuotesuositusta:

Mia Höytö Cosmetics Kaunis ihonpuhdistusaine & Valo silmänympärysvoide
Naturado MisellivesiKarite perusvoide
Zao Make-Up luomivärit
Vita Liberata Night Mask sävyttävä yönaamio
Treat Collection kaikki kynsilakat

Vastuualueeni The Butikissa: myynti, markkinointi, hallinto, maahantuonti / jälleenmyyjät

Johanna Minkkilä

Jossu 1pieni

Kauneus ja hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni, niin työssä kuin vapaa-ajassakin. Olen työskennellyt aina kauneuden alalla, hiusten, meikkien sekä kauneusneuvonnan parissa. Yhdessä asiakkaan kanssa koetut onnistumiset sekä haasteet saavat minut innostumaan kauneuden maailmasta päivä päivältä enemmän.

Kosmetiikan suhteen olen työnhistoriani vuoksi melko kriittinen ja vaadin laatua, toimivuutta sekä hyviä raaka-aineita. Nyt olen löytänyt uuden ulottuvuuden kauneudenhoidon saralta luonnonkosmetiikasta. Jättäydyin pois parturi-kampaajan työstäni yliherkistyttyäni synteettisille raaka-aineille hiustuotteissa. Ammattiallergiani myötä heräsin luonnonmukaisempaan kauneudenhoitoon. Herkkäihoisena synteettisten tuotteiden kohdalla ongelmakseni muodostui monesti se, että suhteellisen pian ihoni alkoi reagoimaan huonosti käyttämiini tuotteisiin; pintakuivuus sekä kasvojen alueen kiiltely palasivat, pohjameikki kuivatti kasvojen ihoa… Luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa käytettyäni en ole enää näistä ongelmista kärsinyt! Meikissä arvostan sen helppokäyttöisyyttä, kestävyyttä, peittävyyttä, mutta samalla myös luonnollisuutta, ja kaikki nämä elementit olen ZAO:n meikeistä löytänyt.

Nuorena naisena haluan ajatella ulkonäköäni ja hyvinvointiani sekä nyt että tulevaisuudessa. Minulle onkin tärkeää, että mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita sisältävillä tuotteilla pystyn pitämään ihoni kauniina tänä päivänä, mutta että vaikutus ulottuisi myös vuosikymmenien päähän syvälle ulottuvan kosteutuksen ja ihoani hellivien luontaisten ainesosien ansiosta.

Vastuualueeni The Butikissa: asiakaspalvelu & tuotelähetykset, sisällön tuotanto & Butik blogi, markkinointi, asiakastapahtumat