Yritys

The Butik – luksusta luonnosta.

The Butik on vuonna 2014 perustettu sertifioidun luonnonkosmetiikan maahantuoja – ja jälleenmyyjä. Missionamme on tuoda laadukas luonnonkosmetiikka lähemmäs jokaista kuluttajaa ja siksi löydät valikoimastamme tuotteita, joiden jokaisen hinta on alle 39€ / kpl. Toimimme ensisijaisesti maahantuojana ranskalaiselle Naturado tuotesarjalle, jonka vahvuus on erittäin hyvä hinta – laatusuhde sekä monikäyttöiset koko perheelle soveltuvat tuotteet. Naturado sarjan tuotteisiin voit tutustua täällä. Lisäksi löydät valikoimastamme muutamia muita luonnonkosmetiikkasarjoja, joille toimimme jälleenmyyjänä.

The Butik perustettiin omakohtaisista käyttökokemuksista saadun hyödyn perusteella. Taustalla olivat vahvasti myös ekologiset ja eettiset arvot. Löydät The Butikista ainoastaan sertifioituja luonnonkosmetiikkasarjoja (poikkeuksena kynsilakkasarjat). Haluamme tämän linjauksen myötä varmistaa tietyt kriteerit tuotteiden sisältöä, valmistustapaa sekä testausta koskien. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat luonnollisia tai luonnonmukaisesti tuotettuja. Kaikki sarjat edustavat huippulaadukasta ja korkeatasoista luonnonkosmetiikkaa. Ne tarjoavat Sinulle luksusta luonnosta.

thebutik.fi sivustolta löydät informaatiota luonnonkosmetiikasta ja sen käytöstä. Käy tutustumassa sivuillamme myös tuotetestaajien käyttäjäkokemuksiin sekä inspiroiviin blogikirjoituksiin.

The Butik pop-up shop kesä 2017

The Butikin pop-up sijaitsee ihanassa Porvoon vanhassa kaupungissa! Löydät pop-up kesäaittamme Hotelli Pariisin Villen sisäpihalta (Jokikatu 43 06100 Porvoo).

Palvelemme kesällä 2017:

Toukokuu

pe 11-18
la 11-15

Muina arkipäivinä toukokuussa klo 11-17 säävarauksella.

Kesä – elokuu aukioloajat julkaistaan myöhemmin.

Tavoitat henkilökuntamme numerosta 044-3545771 tai sähköpostitse asiakaspalvelu (@) thebutik.fi.

Seuraa meitä somessa! Saat tietoa ajankohtaisista aiheista & tarjouksista.

Facebook: The Butik, Naturado Finland
Instagram: @thebutikshop @naturadofinland

The Butikin uutiskirjeen voit tilata täältä.

Toivotamme mukavia ostoshetkiä The Butikissa!

 

The Butik verkkokaupan omistaa Arvo Finland Oy.
Y-tunnus 2336801-9.