Treat Collection astetta paremmat kynsilakat – 5 free collection

Treat Collection astetta paremmat kynsilakat – 5 free collection

The Butikin valikoimaan saapuivat viime viikolla ihanat Treat Collectionin kynsilakat. Sarjan valikoima on laaja ja täynnä toinen toistaan upeampia sävyjä. Meillä aloitusvalikoima muodostuu sävyistä: A special something, Delicious, Dream Vacation, Smokey nail ja Statement. Kerron kohta alla miksi raaka-aineidensa puolesta nämä lakat ovat astetta parempia mutta myös niiden levittyvyys, kiilto ja ennen kaikkea kesto ovat omaa luokkaansa!

030tpieni

Olen todella laiska kynsien lakkaaja ja siksi onkin tärkeää, että käyttämäni lakka on mahdollisimman pitkäkestoinen. Testasin ensimmäisenä Smokey nail lakkaa, jonka sävy on ihanan syksyinen! Lakkasin kynnet kaksi kertaa ilman alus -tai päällyslakkaa torstaina ja tässä kynnet sunnuntaina. Melko hyvä kesto eikö?

SmokeyNailTC105_zpsf930a2b3IMG_7396

Täytyy muistuttaa, että kyseessä ei siis ole täysin luonnonkosmetiikkatuote, vaan tuotesarjan raaka-aineet eivät sisällä haitalliseksi luokiteltuja kemikaaleja. 5 free nimitys tulee siitä, että tuotesarja on vapaa seuraavista kemikaaleista: formaldehydi, formaldehydi resiini, tolueeni, dibutyyliftalaatti ja kamferi.

Edellä mainittujen kemikaalien haitoista terveydelle on puhuttu ja tutkittu paljon. ”Tutkijat kutsuvat tolueenia, formaldehydiä ja dibutyyliftalaattia myrkylliseksi trioksi näiden aineiden vakavien vaikutusten vuoksi, ja erityisesti kynsisalongeissa työskentelevät ovat vaarassa. Quachin mukaan näille kemikaaleille altistuminen voi vaurioittaa hermojärjestelmää ja hormonitoimintaa, ja kemikaalit on yhdistetty muun muassa syöpään ja hedelmällisyysongelmiin.”, näin kirjoitettiin The Voicen keväällä julkaistussa artikkelissa, jonka otsikko oli ”Kynsilakka voi uhata terveyttäsi – kemikaalit yhdistetty hedelmättömyyteen ja syöpään”. Lue artikkeli kokonaisuudessaan täältä.

ASpecialSomethingTC147_zps8ca306b9DreamVacationTC127_zpsa74a234e

Treat Collection on korvannut haitalliset kemikaalit alla luetelluilla raaka-aineilla. Nämä raaka-aineet ovat todettu turvalliseksi ja ympäristöystävällisiksi. Lisäksi ne ovat vegaaneille sopivia & gluteiinittomia. Koska hyvin toimivaa kynsilakkaa on tällä hetkellä mahdoton saada 100% luomulaatuisena, haluamme viestiä mahdollisimman avoimesti raaka-aineista, joita on käytetty Treat Collection lakoissa. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä viedäksemme tuotteita aivan uudelle tasolle:

Etyyliasetaatti: Tämä makean tuoksuinen orgaaninen yhdiste eristetään etikkahaposta ja sitä voidaan käyttää myös maku- ja tuoksuaineena elintarvikkeissa. Etyyliasetaatti toimii kosmetiikassa monipuolisena liuottimena, ja auttaa kynsilakkaamme sekoittumaan ja sulautumaan hyvin.

Delicious_zpsa138edc3StatementTC142_zpsda41bcd5

N-butyyliasetaatti: Hedelmistäkin löytyvä orgaaninen yhdiste on erinomainen liuotin. Sitä voidaan makean tuoksunsa takia käyttää myös maku- ja tuoksuaineena elintarvikkeissa. Kynsilakalle tämä liuotin antaa juoksevan ja kiiltävän koostumuksen.

Isopropyyli: Isopropyyliä on käytetty yhdessä yrttien ja eteeristen öljyjen kanssa iholle levitettävän spriin valmistukseen. Tällaista ainetta on käytetty kotitalouksissa lievittämään kiputiloja ja nivelongelmia. Isopropyyli on turvallinen kosmetiikan liuotin.

Nitroselluloosa: Tärkeä kasvien soluseinän rakenneosa. Nitroselluloosa toimii kalvonmuodostajana, eli antaa kynsilakalle taipuisan ja koossapysyvän rakenteen.

Adipiinihappo: Hajuton ja väritön orgaaninen yhdiste, jota saadaan punajuurista ja sokerijuurikkaista. Hyväksytty EU:ssa myös elintarvikkeiden lisäaineena. Käytetään myös nailonin valmistuksessa ja se pitää kynsilakan luonnollisen sileänä ja taipuisana.

Trimethyl pentanyl Diisobutyrate: Biohajoava yhdiste, joka toimii pohjana pehmittimien ja tensidien tuotannossa. Tämän kemikaalin ansiosta Treat –kynsilakat pysyvät kynsissä mahdollisimman pitkään.

Steralkonimum hectorite: Tämä harmiton sakeuttamisaine pitää huolen että kynsilakan hohtavat ainesosat levittyvät kynnelle tasaisesti. Se on yleisesti hyvin siedetty, joten sitä voidaan käyttää myös huuli- ja silmämeikeissä.

Diasetoni alkoholi: Tämä makean tuoksuinen orgaaninen yhdiste antaa Treat –kynsilakoille upean kiillon. Tätä yhdistettä käytetään hyvin usein myös luonnonmukaisissa lakoissa, väriaineissa ja hajusteissa.

Suosittelen lämpimästi tutustumista näihin ihanuuksiin! Treat Collectionin lakat 18,90€ / kpl.

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *