Tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Tuoksuihin reagoiminen on asia johon törmäämme kasvavissa määrin. Tuoksuttomia tuotteita kyselläänkin usein ja nyt kerromme teille pari herkälle iholle soveltuvaa tuotevaihtoehtoa, joissa tuoksuja ei ole.

Rosalia Hypoalleginen 24h kasvovoide

Tehokkaasti ihon pintakuivuutta hoitava mutta koostumukseltaan kevyehkö voide soveltuu niin päivä kuin yökäyttöön. Rosalia hypoallergenic kasvovoide on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti allergisoituvalle iholle. Voide ei sisällä lisättyjä hajusteita eikä mm. eteerisiä öljyjä. Kasvovoiteen vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. myskiruusuöljy, hasselpähkinäöljy, sheavoi, mustaherukanlehtiuute, risiiniöljy sekä mäkikuismaöljy.

Tähän tuotteeseen ovat tykästyneet monet asiakkaamme eikä pelkästään sen tuoksuttomuuden vuoksi!

Riittoisa voide myydään kauniissa pumppupullossa. Pakkauskoko 50 ml, 38,90€.

Valkoinen Lanka silmänympärysvoide

Kotimaisen Valkoinen Lanka sarjan uutuustuote, tuoksuton silmänympärysvoide tuo silmänympärysiholle sen kaipaamaa hoitoa ja kosteutusta. Vaikuttavina ainesosina mm. lakka ja tyrni sekä aloeveranlehtiuute.

Voide on pakattu pulloon jossa on kätevä annosteija, jonka ansiosta tuotetta saa otettua riittävän vähän. Pakkauskoko 15 ml. 16,90€.

Naturado 100 % Karitevoi

Karitevoita ei luokitella tuotteena täysin tuoksuttomaksi mutta hyvin miedon ja lähes olemattoman tuoksunsa ansiosta se soveltuu usein myös tuoksuyliherkille. Naturadon 100 % orgaaninen karitevoi (Sheavoi, voipuun voi) sisältää poikkeuksellisen paljon luonnollisia vaikuttavia aineisosia ja vitamiineja (A, E, F). Afrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi tehostaa solujen uusiutumista ja sen onkin sanottu olevan afrikkalaisten naisten kauneuden salaisuus.

Karitevoi on kallisarvoinen ainesosa ja se soveltuu hyvin mm. vaurioituneen ja kuivan ihon sekä hiusten hoitoon. Karitevoi on koko perheen hoitovoide, jonka käyttöä voi soveltaa moniin eri käyttötarkoituksiin vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita.

75 ml 13,50€, 150 ml 20,90€

Vinkki! Jos et pidä voimakkaista tuoksuista myöskään pesutuotteissa, kokeile Naturado Karite & Aloevera suihkugeeliä tai isommassa 1 litran pumppupullossa olevaa Jojoba & Aloevera suihkushampoota.

Molemmissa tuotteissa tuoksu on hyvin mieto ja soveltuu niin naisten kuin miestenkin käyttöön.

Nautitaan talven kauneudesta vaikka pakkaset purevatkin. Ja muistetaan nyt huolellinen ihonhoito!

//Katja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *