Biosolis

Biosolis – Suojaa itsesi auringolta ja ympäristösi ylimääräiseltä kemikaalikuormalta

Gamme

Luonnon, terveyden ja hyvinvoinnin arvostus muodostavat tärkeän osan arjessamme. Biosolis tarjoaa luotettavan ja kattavan vastauksen kysymykseen ”Voinko nauttia auringosta turvallisesti ja ympäristöystävällisesti?” 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja aloe vera -geelin ravitsevan vaikutuksen ansiosta luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat täysin mahdollisia.

Mineraaliaurinkosuojat: Ratkaisu kemiallisille aurinkosuojille

Kemialliset aurinkosuoja-aineet imeytyvät ihoon ja niiden teho alkaa vasta 30 minuuttia levittämisen jälkeen. Ne muuttavat UV-säteitä muodostaen potentiaalisia allergeeneja ja fototoksisia ainesosia. Kemiallisia aurinkosuoja-aineita sisältävät aurinkovoiteet ovat yksi pääsyistä koralliriuttojen tuhoutumiseen, sillä ne edistävät koralleja tappavien virusten lisääntymistä. Tästä johtuen tietyt alueet kieltävät kemiallisia aurinkosuoja-aineita sisältävien aurinkotuotteiden käytön rannoillaan.*

Mineraaliaurinkosuoja-aineet kuten titaanidioksidi (Titanium Dioxide) ja sinkkioksidi (Zinc Oxide) jäävät ihon pinnalle ja heijastavat UV-säteitä peilin tavoin. Niiden vaikutus alkaa välittömästi ja suojan kestoaika on pidempi. Mineraaliaurinkosuojille tuttu valkoisuus katoaa iholle levitettäessä pian, sillä voiteet ovat erinomaisesti levittyviä.

Tarkoin valitut ainesosat: kasviöljyt – ja uutteet

Sertifioidut Biosoliksen aurinkotuotteet sisältävät seuraavia luomutuotettuja, ihoa helliviä, ainesosia:

Aloe Vera -geeli (parantaa, ravitsee ja ennaltaehkäisee ikääntymistä)
Karanjaöljy (kosteuttaa ja uudistaa ihon uloimpia kerroksia)
Rapsiöljy (ylläpitää ihon elastisuutta ja nopeuttaa ihon paranemista)
Porkkanauute (ravitsee ihoa)
Auringonkukkaöljy (ravitsee ja uudistaa)
Avokadoöljy (pehmentää, uudistaa ja parantaa)
Jojobaöljy (kosteuttaa, pehmentää ja parantaa ihon joustavuutta)
Arganöljy (kosteuttaa ja ravitsee)
Kehäkukkauute (rauhoittaa ja ravitsee herkkää ja ärtynyttä ihoa)
Karitevoi (ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa)
Seesamiöljy (toimii antioksidanttina, ennaltaehkäisee ikääntymistä)
Mehiläisvaha (pehmentää, silottaa ja kosteuttaa)

Tietotaitomme ja tarkan raaka-aineiden valintaprosessimme ansiosta olemme selättäneet mineraaliaurinkosuojien suurimmat haasteet. Raaka-aineiden ja valmistuksen huomattavasti perinteisiä aurinkotuotteita korkeammista kustannuksista huolimatta olemme päättäneet tarjota Biosolis-tuotteet mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

BIOSOLIS on laadukas, sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja aikuisille ja lapsille. Ecocertin ja Cosmebion sertifioinnit takaavat tuotteen turvallisuuden ja sen, etteivät tuotteiden sisältämät raaka-aineet kuormita ympäristöä.

Tutustu Biosoliksen tuotteisiin täällä.