Mia Höytö Cosmetics

Kotimaiset Ecocert -sertifioidut ihonhoitotuotteet. Explore Nordic.

main_allpieni

Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Arvostamme orgaanisia luonnollisia raaka-aineita, jotka ovat parasta ja tehokkainta mitä iholle voidaan antaa. Tärkeintä meille on tuotteiden laatu ja hoitavuus. Parhaat raaka-aineet hellivät ihoa sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Pyrimme käyttämään tuotteissamme mahdollisimman paljon siemenöljyjä sekä kasviuutteita pohjolan luonnosta. Pohjolan luonnossa kasvaa muun muassa tyrni, joka on ihonhoitoöljyjen ehdotonta huippua. Muuten valitsemmamme raaka-aineet tulevat sertifioiduilta luomutiloilta ympäri maailman. Näin voimme varmistaa, että ne täyttävät tiukat kriteerimme laadusta.

Haluamme tuoda Sinulle ihonhoitosarjan, joka hoitaa ja hellii ihoasi sekä saa sinut hymyilemään.

MIA

Mia Höytö on nuori nainen sarjan takana. Mia on aina ollut kiinnostunut kauneudenhoidosta. Kasvissyöjänä hän innostui luomuruoasta, joka johti kiinnostukseen orgaanista kauneudenhoitoa kohtaan. Mian iho joutui koville Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, mutta oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää hoitavan orgaanisen kosmetiikkasarjan yhdessä parhaiden ammattilaisten kanssa. Pitkän kehitystyön jälkeen sarja lanseerattiin lokakuussa 2012. Mialle tuotteiden toimivuus yhdessä yksinkertaisten ja kauniiden pakkausten kanssa on tärkeää. Pientä kauneutta Sinun ihonhoitohetkiisi.

ARVOT

Laadukkaat raaka-aineet, joita yhdistelemällä saadaan aikaan erityisen hoitavat ja turvalliset tuotteet. Meille on tärkeää, että tuotteet todella toimivat. Siksi panostamme tuotekehitykseen, jotta Sinä voit nauttia laadukkaasta orgaanisesta ihonhoidosta. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, jotta voimme taata parhaan mahdollisen laadun.

Orgaaniset ja sertifioidut tuotteet ovat toimintamme lähtökohta. Meille on tärkeää, että Sinä voit luottaa raaka-aineiden ja tuotteiden puhtauteen. Tästä osoituksena meille on myönnetty arvostettu Ecocert-sertifikaatti.

Rakastamme eläimiä, joten eläinkokeettomuus on meille erityisen tärkeää. Tuotteet testataan vapaaehtoisilla ihmisillä sekä ne käyvät läpi tiukat toksikologiset testit, jotta voit nauttia turvallisesta kosmetiikasta ilman julmuuksia.

Tutustu Mia Höytö Cosmetics tuotteisiin täällä.

Lisätietoa: www.miahoyto.com