Treat Collection

Berliiniläinen ja erittäin ylellinen Treat esittelee ihastuttavan kynsilakkakokoelman, joka ei pelkästään hemmottele aisteja kauniilla sävyillä vaan myös tarkoin valikoiduilla raaka-aineilla. Treat Collection sisältää eri värimaailmoja jotka tuovat arkeen Berliiniläistä huolettomuutta ylellisellä tavalla.

5-Free koostumus hemmottelee kynsiä, sillä se ei sisällä haitalliseksi luokiteltuja kemikaaleja. Sarja on myös gluteeniton sekä vegaaninen, joten oikeastaan sitä voisi kutsua 7-free – kokoelmaksi.

Treat Collection on vapaa seuraavista kemikaaleista: formaldehydi, formaldehydi resiini, tolueeni, dibutyyliftalaatti ja kamferi.

Formaldehydi on yksi tärkeimmistä kemianteollisuuden raaka-aineista, jota käytetään kosmetiikassa liuottimena. Se on kuitenkin erittäin allergisoiva ja voi aiheuttaa ärsytystä iholla, silmissä ja hengitysteissä. Sen epäillään myös aiheuttavan syöpää.

Formaldehydi resiini on ominaisuuksiltaan kova ja rikkoutumaton ja sitä käytetäänkin yleisesti lastu- ja piirilevyjen valmistuksessa. Sen katsotaan kuitenkin altistavan iho-ongelmille ja allergisille reaktioille.

Tolueenia löytyy muun muassa bensiinistä, se on yleisesti käytetty liuotin. Vahvan hajunsa vuoksi se voi aiheuttaa huimausta ja riippuvuutta.

Ympäristölle haitalliseksi ja myrkylliseksi luokiteltu dibutyyliftalaatti on usein käytetty pehmitin. Tämä kemikaali pitää muovin notkeana. EU on kieltänyt dibutyyliftalaatin käytön kosmetiikassa, leluissa ja lastentarvikkeissa.

Kamferi on dibutyyliftalaatin lailla usein käytetty pehmitin. Muita käyttökohteita kyseisellä aineella on räjähteet ja tuholaismyrkyt. Kamferi on psykoaktiivinen ja myrkyllinen aine, joka voi aiheuttaa pahoinvointia, hengitysvaikeuksia ja paniikkikohtauksia.

Treat Collection on korvannut haitalliset kemikaalit alla luetelluilla raaka-aineilla. Nämä raaka-aineet ovat todettu turvalliseksi ja ympäristöystävällisiksi. Lisäksi ne ovat vegaaneille sopivia & gluteiinittomia. Koska hyvin toimivaa kynsilakkaa on tällä hetkellä mahdoton saada 100% luomulaatuisena, haluamme viestiä mahdollisimman avoimesti raaka-aineista, joita on käytetty Treat Collection lakoissa. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä viedäksemme tuotteita aivan uudelle tasolle.

Etyyliasetaatti: Tämä makean tuoksuinen orgaaninen yhdiste eristetään etikkahaposta ja sitä voidaan käyttää myös maku- ja tuoksuaineena elintarvikkeissa. Etyyliasetaatti toimii kosmetiikassa monipuolisena liuottimena, ja auttaa kynsilakkaamme sekoittumaan ja sulautumaan hyvin.

N-butyyliasetaatti: Hedelmistäkin löytyvä orgaaninen yhdiste on erinomainen liuotin. Sitä voidaan makean tuoksunsa takia käyttää myös maku- ja tuoksuaineena elintarvikkeissa. Kynsilakalle tämä liuotin antaa juoksevan ja kiiltävän koostumuksen.

Isopropyyli: Isopropyyliä on käytetty yhdessä yrttien ja eteeristen öljyjen kanssa iholle levitettävän spriin valmistukseen. Tällaista ainetta on käytetty kotitalouksissa lievittämään kiputiloja ja nivelongelmia. Isopropyyli on turvallinen kosmetiikan liuotin.

Nitroselluloosa: Tärkeä kasvien soluseinän rakenneosa. Nitroselluloosa toimii kalvonmuodostajana, eli antaa kynsilakalle taipuisan ja koossapysyvän rakenteen.

Adipiinihappo: Hajuton ja väritön orgaaninen yhdiste, jota saadaan punajuurista ja sokerijuurikkaista. Hyväksytty EU:ssa myös elintarvikkeiden lisäaineena. Käytetään myös nailonin valmistuksessa ja se pitää kynsilakan luonnollisen sileänä ja taipuisana.

Trimethyl pentanyl Diisobutyrate: Biohajoava yhdiste, joka toimii pohjana pehmittimien ja tensidien tuotannossa. Tämän kemikaalin ansiosta Treat –kynsilakat pysyvät kynsissä mahdollisimman pitkään.

Steralkonimum hectorite: Tämä harmiton sakeuttamisaine pitää huolen että kynsilakan hohtavat ainesosat levittyvät kynnelle tasaisesti. Se on yleisesti hyvin siedetty, joten sitä voidaan käyttää myös huuli- ja silmämeikeissä.

Diasetoni alkoholi: Tämä makean tuoksuinen orgaaninen yhdiste antaa Treat –kynsilakoille upean kiillon. Tätä yhdistettä käytetään hyvin usein myös luonnonmukaisissa lakoissa, väriaineissa ja hajusteissa.

Tervetuloa tähän ihastuttavaan matkaan! Ylellisyys on raaka-aineita, joiden ansiosta sinun on mahdollisuus saada huolitellut, hoidetut ja häkellyttävän kiiltävän kestävät kynnet. Haitallisten kemikaalien aika on ohi.