Vita Liberata

Ylellinen rusketus – luonnollisesti.

Caitlyn Close White Imagepieni

Irlantilainen Vita Liberata -tuotesarja on kehitetty markkinoille uudistamaan koko itseruskettavien tuotteiden käyttökulttuuria. Tuotesarja on ihoa hoitava ja tuotteet levitetään aina puhtaalle iholle. Lopputuloksena on ruskettunut, kaunis, heleä ja hoidettu iho. Tavoitteenamme on raikastaa itseruskettavien tuotteiden maailma.  Vita Liberata -tuotteet sisältävät 80 % Ecocert sertifioituja luomuraaka-aineita. Pohjaraaka-aineena on aloe veran lehtivesi (luomu) ja DHA on tuotettu luomusokerijuurikkaasta. Sarja hellii kasvisuutteilla, kuten vadelmalla ja silkillä, ihosi pehmeäksi.

Vita Liberatan tuotteista on poistettu kaikki iholle haitalliseksi luokitellut aineet. Tuotteet on dermatologisesti testattu, eivätkä sisällä alkoholia, parabeeneja tai hajusteita.

• Tuotteet saavat aikaan auringon suuteleman, luonnollisen rusketuksen sävyn.

• Tuotteet ovat hajustamattomia ja erittäin miellyttäviä käyttää.

• Tuote kuivuu iholla heti levittämisen jälkeen, eikä jätä tahmeaa tunnetta.

• Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus.

Kuinka ruskettuneen ihon tänään haluaisit?

(*) Light antaa kevyen sävyn iholle. Säännöllinen käyttö syventää rusketuksen sävyä.

(**) Medium antaa luonnollisen rusketustuloksen. Sopii hyvin skandinaaviselle iholle.

(***) Dark antaa luonnollisen tumman rusketustuloksen. Voidaan kokeilla myös ihotyypille, joka ruskettuu hitaasti tai ei lainkaan.

Kaikki tummuusasteet näyttävät luonnolliselta, koska ne kehittävät sävyn suhteessa ihon oman pigmentin mukaan.

Valitse ihollesi sopivin koostumus

Vita  Liberatan rusketustuotteet on jaoteltu geeli- ja moussepohjaisiin koostumuksiin. Valitse sävytetty geeli, kun haluat nähdä rusketussävyn heti ja ihosi tarvitsee kosteutta tai haluat käyttää tuotetta myös kasvoille. Valitse sävyttämätön geeli, kun haluat levittämisen jälkeen pukeutua vaaleisiin alusvaatteisiin tai ihotyyppisi on erittäin herkkä, kuiva ja atooppinen. Tämä tuote on sopiva erittäin herkälle iholle. Valitse mousse, kun haluat nähdä rusketussävyn heti, ihotyyppisi on normaali tai haluat rusketustuloksesta hieman tummemman. Mousse kuivuu supernopeasti.

Levityskintaan avulla, rusketustuotteet liikkuvat iholle tasaisesti ja silkkisesti, ilman että kätesi sotkeentuvat. Levityskinnas säilyy pitkään käytössä, kun peset sen aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä.

Tutustu Vita Liberatan tuotteisiin täällä.

Lisätietoa: www.vitaliberata.fi