Uutuustuote Manteliöljy on lempeä iholle ja aisteille

Uutuustuote Manteliöljy on lempeä iholle ja aisteille

Syksy on aina aika, jolloin öljyt palaavat ihonhoitooni hieman kevyemmän kesän jälkeen. Itse omaan ihon, joka elää täysin vuodenaikojen mukaisesti; viileämpi kausi tarkoittaa hoidon lisäämistä ja kesä huidellaan hyvällä puhdistuksella, kasvovedellä ja kevyellä voiteella, koska iho on paljon rasvaisemman oloinen itsestään, kuin kylmän kauden hiekkapaperi-iho (siis jos ei saa oikeanlaista hoitoa!).

Uutuutemme Naturadon Manteliöljy on ihastuttanut kaikin tavoin. Öljy sopii hyvin moniin samoihin tarkoituksiin kuin aiemmin meillä olleet kasviöljyt, mutta on silti aivan omanlaisensa. Manteliöljyn rasvahappopitoisuus on erityisen suuri, joten se kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja auttaa sitä säilyttämään siloisuutensa ja kimmoisuutensa. Öljy sopii erinomaisesti herkälle iholleni, koska se rauhoittaa ihoa, sopii todella ärtyneellekin iholle ja lievittää erilaisten ihosairauksien, esim. psoriasiksen tai aknen oireita. Manteliöljyn rauhoittava vaikutus näkyy mm. kutinan ja turvotuksen lieventymisessä.

Suuren rasvahappopitoisuuden takia manteliöljy auttaa myös lievittämään ja ennaltaehkäisemään arpikudosta, erityisesti raskausarpia. Öljyn silottava vaikutus auttaa myös ennaltaehkäisemään ikääntymisestä johtuvia ryppyjä kasvoilla, kaulalla ja dekolteella.

Hiusten ja hiuspohjan hoidossa manteliöljy on ilmiömäinen. Oli hiuspohjan ongelmana sitten kuivuus, kutina, taliongelmat tai hilse, manteliöljystä saa apua näihin kaikkiin sen kuitenkaan rasvoittamatta hiusta. Sen on sanottu myös antavan boostia hiustupelle, jotta liiallinen hiustenlähtö ja kaljuuntuminen hidastuisivat ja hiukset jaksaisivat kasvaa terveemmin. Hiuspituuksille öljy antaa kiiltoa, hoitoa ja silotusta.

Jotta ei unohdettaisi yhtä tärkeää osa-aluetta kehon toiminnassa, manteliöljyllä on myös suotuisia vaikutuksia mielen toiminnalle hierontaöljynä käytettynä. Sen mieto, makeahko tuoksu hemmottelee hajuaistia ja se auttaa lievittämään lihasjännittyneisyyttä, jonka myötä se auttaa hermostuneen ja stressaantuneen olon purkamiseen.

Manteliöljyyn ja sen moniin käyttötarkoituksiin tutustumiselle hyvä aika on juuri nyt! Öljyn saat tilattua The Butikin verkkokaupasta etuhintaan – 15 % ja saat aloitettua syksyn ihonhoidon ihanasti, ihoa hellivästi.

Syysterveisin JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *