Valkoinen Lanka – Uutta Suomesta The Butikiin

Valkoinen Lanka – Uutta Suomesta The Butikiin

Tällä viikolla The Butikiin saapui uusi, kotimainen sarja, Valkoinen Lanka. Tuotesarjassa punaisena lankana kulkevat ainesosat lakka ja tyrni, joita jokainen tuote sisältää. Molemmat ainesosat löytyvät Suomen luonnosta ja niiden ravintosisällön on todettu olevan ihanteellinen pohjoismaiselle, herkälle iholle.

13621375_pieni

Valkoisen langan verkkosivuilla kerrotaan näistä tehoainesosista näin:

”Lakka sisältää runsaasti ihoa kirkastavaa C-vitamiinia, ikääntymistä hidastavia antioksidantteja ja iholle välttämättömiä ravintoaineita. Karotenoidit, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita, toimivat antioksidantteina, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten UV-säteilyltä, saasteilta sekä stressistä. Lakan korkea C-vitamiinipitoisuus vahvistaa ihoa ja verisuonia sekä tasoittaa ihon värieroja.

Tyrni sisältää öljyä paitsi marjojen simenissä, hedelmänlihassa ja kuorissa. Se on mahtava omega-3 rasvahapon lähde. Omega 3 -rasvahapot ravitsevat ja edistävät ihon omaa aineenvaihduntaa ja suojaavat ihoa. Tyrniöljyssä on runsaasti C-, E- ja A-vitamiineja, jotka myös toimivat voimakkaina antioksidantteina ja hoitavat ihoa. Siinä on myös paljon flavonoideja sekä B1-, B2-, B12-, K- ja P-vitamiineja, jotka ovat kasvikunnassa harvinaisia.”

vl13616351pieni

The Butikin valikoimasta löydät sekä pesutuotteita että ihonhoitotuotteita Lakka-Tyrni-sarjasta:

Aloeverageeli  hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, myös rauhoittaa esim. auringossa oleskelun jälkeen. Jättää ihon ihanan raikkaaksi ja kosteutetuksi.

Jalkavoide hoitaa kuivaakin jalkojen ihoa tehokkaasti. Tuote sisältää myös ainesosia, jotka desinfioivat, ravitsevat ja viilentävät. Parhaimman hyödyn tuotteesta saa, kun sen laittaa yöksi puhtaalle iholle ja sukat jalkaan!

Puhdistusgeeli puhdistaa iholta meikit ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille sekä niin naisten, miesten kuin nuorisonkin ihon puhdistukseen.

Shampoo pesee tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan samalla kosteuttaen ja vahvistaen niitä. Shampoosta syntyy ihana vaahto pestessä ja se jättää erittäin raikkaan olon hiuspohjaan!

Hoitoaine sisältää mm. kookos- ja manteliöljyä, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia. Sopii myös hiuspohjan hoitoon.

Suihkugeeli on raikas, ihoa hellivä pesutuote herkemmällekin iholle. Sisältää mm. aloe veraa ja kookosöljyä.

 

Kaikki tuotteet ovat saaneet FI-Natura-sertifioinnin, joka on kuluttajalle kotimainen tae aidosta luonnonkosmetiikasta.  Se korostaa erityisesti ekologisuutta ja lähituotantoa.

Perjantaiterveisin,

JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *