Vierailulla: Mia Höytö Cosmetics, Vita Liberata & Sophie la Girafe

Vierailulla: Mia Höytö Cosmetics, Vita Liberata & Sophie la Girafe

Vietin eilisen päivän Helsingissä, jossa kävin tervehtimässä kahden kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjamme edustajia. Näiden insprivoivien ihmisten kanssa työskentely on suuri ilo!

IMG_3101m

Mia Höytö Cosmetics

Mia Höydön tuotteiden myynnistä Suomessa vastaa Love Beauty Oy ja ihana Leena. Mia Höydön tuotteet päätyivät ensimmäisenä The Butikin valikoimaan vuosi sitten toimintamme alkaessa. Ihastuin ensisilmäyksellä tuotteiden upeaan ulkoasuun ja hetkeä myöhemmin myös laadukkaaseen sisältöön. Samoihin asioihin ovat tykästyneet myös The Butikin asiakkaat.

IMG_3103m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä, todellista lähituotantoa siis! Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan. Mian iho joutui koville Suomen vaativassa ilmastossa, mutta toimivia ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää itse hoitavan luonnonkosmetiikkasarjan. Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetty Ecocert -sertifioitu ihonhoitosarja lanseerattiin syksyllä 2012.

Tällä hetkellä sarjan tuotevalikoima koostuu kahdeksasta tuotteesta, joihin voit tutustua täällä.

IMG_3086m

Vita Liberata

Love Beauty Oy vastaa myös Vita Liberata ja EcoTools tuotesarjojen myynnistä Suomessa, joten yhden vierailun aikana saimme vaihtaa kuulumisia useampaa tuotesarjaa koskien. Vita Liberata on saanut paljon julkisuutta kuluneen vuoden aikana: eikä suotta! Tuotesarjan tuotteita on palkittu eri puolilla maailmaa niiden toimivuuden, tuoksuttomuuden ja ennen kaikkea tasaisen rusketustuloksen ansiosta. Tuotteisiin ovat hurahtaneet lukuisat julkisuuden henkilöt ja niimpä Vita Liberataa näkyykin usein lehdissä ja punaisella matolla. Tässä vaiheessa voin jo paljastaa, että tuotesarjaan on tulossa kevään aikana mielettömiä uutuustuotteita! Niistä lisää heti kun saamme tuotteet valikoimaamme.

Sophie la Girafe Cosmetics

IMG_3107m

Seuraavalla vierailulla pääsin ihastelemaan Sophie kirahvi lasten luonnonkosmetiikkasarjan suloisia tuotteita. Tuotteet ovat lunastaneet paikkansa Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla huippulaadukkaiden raaka-aineiden ja tuotekehityksen ansiosta.

Sophie the Giraffe Baby tuotteiden sisältämät aineosat ovat erittäin laadukkaita. Niissä ei ole käytetty tuoksu – tai muita allergeeneja. Ihotuotteet on testattu dermatologisesti ja ne sopivat myös herkkaihoisille lapsille. Ecocert -merkintä takaa tuotteiden puhtauden sekä ekologisuuden, sekä niiden tuotantoprosessin eettisyyden. Kestävä kehitys on Sophie the Giraffe Baby -tuotteiden valmistajille pienten lasten vanhempina sydämen asia. Tuotteet sisältävät vähintään 99% luonnollista alkuperää olevia aineita, jotka vahvistavat, rauhoittavat ja tukevat ihon luontaisia toimintoja.

IMG_3104m

Nämä alunperin vauvojen ja lasten herkälle iholle kehitetyt tuotteet ovat päässeet viime aikoina myös herkästä ja kuivasta ihosta kärsivien aikuisten suosioon. Tässä yksi esimerkki siitä.

IMG_3113m

Katsokaa nyt, voiko olla suloisempaa!

Aurinkoisen viikonlopun kunniaksi tarjoamme kaikki tilaukset toimituskuluitta sunnuntaihin saakka. Lisäksi voit hyödyntää vielä synttäriviikkomme tarjoushintoja, jotka ovat voimassa su 15.3 saakka.

Ihanaa viikonloppua!

Terveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *