Vihreitä unelmia

Vihreitä unelmia

Bongasin uusimmasta Trendi lehdestä toimituksen suosikit osion, jossa otsikkona oli ”Pistaasi purtavaksi”. Kauniit vihreät sävyt sopivat ihanasti tähän hetkeen. Alla The Butik tuotevalikoiman vihreän unelman edustajat:

0265pieni

Järjestyksessä vasemmalta:

Zao meikkikynä 604 Dark Green
Ecotools peitevoidesivellin
Zao peiteväri 499 Green
Zao peiteväri Concealer 493 Brown Pink
Zao hemiäisluomiväri 108 Pearly Grey Green
Zao mattaluomiväri 207 Green Olive 

0225pieni

Dark Green meikkikynällä voit tehdä upean tumman vihreän rajauksen. Kynä soveltuu myös herkkäihoisille.

0255pieni

Vihreän peitevärin tarkoitus on tasoittaa ja peittää iholla roosan tai punaisen epätoivottuja sävyjä.
Alle laitetaan jokin meikkipohjatuotteista (esim. Silk Foundation) jotta nähdään kuinka paljon meikkipohjatuote jo itsessään tasoittaa ihon väriä. Punoittaviin kohtiin taputellaan vihreää peiteväriä kevyesti sormenpäillä tai Peitevoide siveltimellä häivyttäen alueen reunoja kohti. Näin saat mahdollisimman tasaisen ihon sävyn.

Vaalean sävyisillä peitevoiteilla voit peittää tummat silmänaluset tai muita ihon virheitä ja pohjustaa esim. silmämeikin levittämällä tuotetta ohuen kerroksen luomille ennen luomiväriä. Tuote on myös loistava mikäli haluat tehdä kevyen meikkipohjan kasvoille: levitä ensin koko kasvojen iholle kevyttä BB-voidetta ja käytä peitevoidetta peittämään vain osa kasvojen ihosta (nenänpielet, punottavat osat, silmänalusiho jne.). Näin meikkipohja on kuultava ja kesäisen kevyt.

0295pieni

Zaon pigmenttirikkailla luomiväreillä saat loihdittua upean silmämeikin. Kaunis oliivin vihreä ja hiukan helmiäiseen taittava harmaan vihreä ovat molemmat täydellisiä vihreään silmämeikkiin. Luomivärit soveltuvat myös silmänrajauksen tekoon.

Upeaa lauantaita!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *