Viikon tarjoustuotteet: Aamun tehokolmikko

Viikon tarjoustuotteet: Aamun tehokolmikko

Aamuisin haluan ihonhoidon suoriutuvan vähillä tuotteilla ja nopeasti, ihan vain siksi etten ole aamuihminen ja kiire meinaa yllättää joka aamu. Tähän onkin löytynyt ällistyttävän hyvät tuotteet Naturadosta ja Rosaliasta!

07007pieni

Vaikka illalla olet pessyt kasvosi, yllättää monia se lian määrä, mitä iholla on aamulla sängystä noustessa. Yön aikana on saattanut hikoilla, iho on erittänyt talia ja kuona-aineita ja jopa tyynyliinasta jää jonkun verran epäpuhtauksia ihoon. Joillakin vesipesu viileällä vedellä toimii aamuputsaukseksi, mutta itselläni iho on sen verran herkästi kuivuva, että liika vedellä läträäminen kuivattaa ihoa, joten olen valinnut aamupuhdistukseen Miselliveden. Se putsaa hyvin ihon vanulapulla pyyhittäessä, nappaa epäpuhtauksia vähän syvemmältä ihohuokosista ja sen hoitavat ainesosat sekä virkistävät että kosteuttavat ihoa.

070pienivko37bb

Meikkituotteena nopean aamun pelastaja on BB-voide. Se hoitaa ja suojaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja peittää kevyesti pieniä virheitä, tehden kevyen ja kuulaan meikkipohjan. BB-voide löytyy kahdessa eri sävyssä. Sable on sopiva vaaleammalle iholle, se sisältää enemmän lämmintä/beigeä pigmenttiä ja Rose taas sopii astetta tummemmalle iholle sisältäen nimensä mukaisesti hieman roosaa pigmenttiä, joka tekee ihanaa heleyttä samealle ihonsävylle. Pidän todella paljon BB-voiteen levittyvyydestä, levitän sen useimmiten normaalin voiteen tavoin käsin kasvoille, joten sen käyttä on todella helppoa ja nopeaa.

03512pieni03612pieni

Kesällä Miselliveden ja BB-voiteen hoitavuus riittivät yhdessä, mutta nyt kun kelit ovat viilentyneet, haluan aamulla BB-voiteen alle jonkun lisähoitotuotteen koska iho kuivuu herkemmin. Olen päivävoiteen sijaa huomannut Rosalia HA-seerumin loistavaksi tuotteeksi BB-voiteen alle, vaikka monesti aamulla tällaisia seerumin kaltaisia tehotuotteita ei käytetäkään. HA-seerumi on siitä poikkeuksellinen, että sen keveyden takia se imeytyy supernopeasti ihoon jättäen pinnan pehmeäksi ja sileäksi pohjaksi BB-voiteelle. Siitä saa juuri sopivasti lisäkosteutusta ja hoitoa iholle kylmään vuodenaikaan, kun iho kaipaa enemmän hoitoa. Tuote sopii kaikenlaisille ihotyypeille, se ei rasvota ihoa ja herkempikin iho saa siinä olevan aloe veran puolesta rauhoittavaa vaikutusta.

Nämä kolme tuotetta ovat tämän viikon etutuotteet!

Misellivesi 8,90€ (9,90€)
BB-voiteet 19,90€ (24,90€)
HA-seerumi 24,50€ (28,90€)

Aamun tehokolmikon löydät The Butikin verkkokaupasta sunnuntaihin 18.9. puolille öin saakka sekä Savonlinnasta Wanhan Aseman myymälästä aukioloaikojen mukaisesti.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *