Viikon tarjoustuotteet: Kasvojen puhdistus

Viikon tarjoustuotteet: Kasvojen puhdistus

Hyvä kasvojen puhdistus on äärimmäisen tärkeää kasvojen ihon hyvinvoinnin kannalta. Puhdistustuotteen pitää puhdistaa iholta meikki, muu lika ja epäpuhtaudet hyvin, joita tulee mm. hiestä ja ulkoisista tekijöistä. Kuitenkaan puhdistus ei saa olla ihoa ärsyttävää, vaan tuotteen pitää antaa iholle puhdistuksen yhteydessä ihon omaa kosteustasapainoa ja suojakalvoa tukevia ainesosia, jotta iho ei vaurioituisi ja kuivuisi.

zrtpu_buot6hnpcwf4aisahuzvnusajxg46uzstpij4

The Butikin puhdistustuotteet voidaan jakaa neljään eri ryhmään; geelimäiset putsarit, kasvopalasaippuat, puhdistavat kasvovedet sekä kasvoja sekä silmämeikkiä puhdistavat öljyt. Geelimäisiä kasvoputsareita löytyy kaksi, Mia Höytö Kaunis ja Valkoisen Langan Puhdistusgeeli. Molemmat puhdistavat meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti, näillä voi pestä myös silmämeikin. Ainesosat on valittu huolella niin, että ne sopivat kaikelle ihotyypille, myös herkemmällekin iholle.

018094pienimiahoyto_kaunis_150ml-m

Flow -kosmetiikka tarjoilee kasvojenpesutuotteet palasaippuamuodossa. Kasvosaippuoista löytyy puolukkasaippua kuivalle/normaalille iholle sekä mustikkasaippua rasvaiselle/sekaiholle. Kumpikaan ei kuivata ihoa, vaikka saippuasta onkin kyse. Flow:n suolasaippuoita on myös käytetty kasvosaippuana erityisesti todellisissa näppyongelmissa, sillä niissä oleva himalajansuola poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja myrkkyjä ihosta. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisen hyvää palautetta suolasaippuan tehosta epäpuhtaan ihon hoidossa, kun mikään muu ei meinaa auttaa näppyihin!

0040502pieni

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon käyttämään tehokkaammin hoitotuotteen hyödyt. Misellivesi on noussut ehdottomaksi suosikiksi asiakkaidemme keskuudessa eikä syyttä; tuote puhdistaa ihoa pintaa syvemmältä, siinä olevat kukkaisvedet kosteuttavat ja rauhottavat ihoa ja hyalyronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Tuotetta voi käyttää kasvovetenä tai sillä voi puhdistaa koko meikin. Misellivesi sopii erinomaisesti myös aamulla ihon raikastamiseen ja puhdistamiseen. Epäpuhtaan ihon kasvovesi on hyvä paikallishoito pahoille näppyalueille sekä todella rasvaiselle iholle. Siinä oleva kasviperäinen alkoholi puhdistaa ja desinfioi tehokkaasti, mutta mm. kamomilla rauhoittaa ihoa. Tämä on toinen suosikki näppyongelmien hoidossa!

005103pieni

021004pieni

Kuivaihoisimmat käyttävät myös kasviöljyjä meikinpoistossa. Niitä voi käyttää putsarina vesipesun yhteydessa. Varsinkin risiiniöljy sekä avokadoöljy ovat myös erinomaisia silmämeikin putsareita. Itse käytän risiiniöljyä silmämeikin jäämien puhdistukseen vesipesun+geelimäisen putsarin jälkeen, laitan tuotetta vanulappuun ja pyyhin silmien ympäriltä meikkijäämät pois. Tällöin öljyä jää ripsirajaan jolloin se toimii tehokkaana apuna ripsien kasvulle! Kätevää! Lue Luonnonkaunis-blogin vinkit myös luonnolliseen silmämeikin poistoon.

avokadopieni

Nämä ihoa hellivät pesutuotteet ovatkin tämän loppuviikon etutuotteina! Saat kaikista -10% edun sunnuntaihin puolille öin asti. Kaikki etuhintaiset tuotteet löydät täältä.

Kauneusterveisin,

JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *