Viikon tarjoustuotteet: Tehopuhdistajat

Viikon tarjoustuotteet: Tehopuhdistajat

Tällä viikolla etutuotteena on valikoimamme tehokkaimpia epäpuhtauksien hoitajia; Naturadon Vihreä Savinaamio sekä Naturadon Epäpuhtaan ihon kasvovesi. Molemmat ovat sekä teho- että täsmätuotteita häätämään sekä pienempien näppyjen rykelmiä että puhdistamaan isompia näppyjä.

Vihreä savinaamio sisältää paljon nimensä mukaisesti puhdistavaa vihreää savea. Vihreä savi luovuttaa puhdistuksen lisäksi iholle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita kuten magnesiumia, rautaa ja kaliumia. Saven lisäksi käyttövalmis naamio sisältää mm. mustaherukanlehtivettä sekä aloeveraa, jotka kosteuttavat ja rauhottavat ihoa. Lopputulos on puhtaampi ja heleämpi iho. Vihreästä savinaamio sopii erinomaisesti myös rasvoittuvan hiuspohjan tehoputsaukseen ja hillitsemään rasvoittumista!

08007pieni

Epäpuhtaan ihon kasvovesi sisältää puhdistavaa, kasviperäistä alkoholia. Alkoholin käytöstä kosmetiikassa on keskusteltu paljon sekä puolesta että vastaan, mutta mielestäni Madara Cosmetics kiteytti asian hyvin:

”Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään vähäisiä määriä alkoholia ja paikallisesti käytettynä nuo matalat konsentraatiot eivät ärsytä tai kuivata ihoa. Siksi niitä voidaan käyttää myös hyvin kuivan ja herkän ihon hoidossa. Lisäksi alkoholi on erityisen hyödyllinen sekaihon ja ravoittuvan ihon hoidossa auttaessa desinfioimaan ja puhdistamaan ihoa ja tuhoamaan vahingollisia bakteereita sekä tasapainoittamaan talirauhasten toimintaa.

Luonnonkosmetiikassa kasvialkoholi on iholle optimaalisin ja hyödyllisin raaka-aine. Erityisesti iholle jätettävien kosmetiikkavalmisteiden stabiloinnissa alkoholilla on vähäisimmät haittavaikutukset iholle. Verrattuna orgaanisiin happohin, niiden suoloihin ja bentsyylialkoholiin, kasvialkoholilla on vähäisin mahdollisuus aihauttaa ärsytyksiä. Luonnollista alkoholia on käytetty ja testattu pitkään lääketieteessä erilaisissa valmisteissa ja sieltä on olemassa merkittävä rekisteri alkoholin käytöstä ja vaikutuksesta ihonhoidossa. Lisäämällä pieniä määriä, alle 15%, alkoholia kosmetiikkatuotteisiin ei yleensä aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia kuten kuivumista tai ärsytystä, jota voi tapahtua jos alkoholin määrä valmisteessa olisi yli 30-40%. Pieniä määriä alkoholia sisältävät kosmetiikkavalmisteet sopivat siis kuivalle ja herkälle iholle. Suurempia määriä alkoholia sisältävät tuotteet sopivat normaalille ihole, sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle, koska ne desinfioivat ihoa ja säätelevät talirauhasten toimintaa.”

(Lähde:http://www.madaracosmetics.fi/fi/asiantuntijat/kaikki-artikkelit/article:luontainen-alkoholi-kosmetiikassa-myytit-ja-faktat/)

0200603pieni

Joten tuotteen sisältävä alkoholi on suureksi hyödyksi ihon epäpuhtauksien hoidossa ja niiden hillitsemisessä. Kasvovesi sisältää myös mm. ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja laventelivettä. Parhaimmat tulokset on saatu, kun kasvovettä on käytetty paikallishoitona pahimpiin näppyihin tai esim. rasvoittuvalle otsalle hillitsemään kiiltelyn muodostamista. Vinkki! Koska tuotteessa on melko voimakas tuoksu, kaada sitä hyvin pieni määrä vanulappuun, anna tuoksun haihtua ja pyyhi lapulla sen jälkeen ihon epäpuhtaat kohdat.

Nämä tehotuotteet ovat siis tällä viikolla torstaista sunnuntaihin saatavilla etuhintaan – 20%!

Hyödynnä etusi ja saavuta puhtaampi, kaunis iho. Muistathan epäpuhtaan ihon hoidossa myös hyvän puhdistuksen päivittäin, kuorinnan vähintään kerran kuussa jotta iho hengittää hyvin sekä hyvän kosteutuksen, sillä vaikka iho on epäpuhdas, tarvitsee se kosteutta jotta ihohuokoset eivät tukkeutuisi kuivuuden takia. Tutustu siis myös muihin puhdistustuotteisiimme sekä kosteusvoiteisiimme.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos sinulla on kysyttävää ihonhoidosta! (asiakaspalvelu (ät) thebutik.fi)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *