Viime hetken vinkit! Joululahjoja jopa alle 10€ hintaan.

Viime hetken vinkit! Joululahjoja jopa alle 10€ hintaan.

Joulu lähestyy. Monilla jouluun kuuluu maittava jouluruoka, läheisien kanssa yhdessäolo ja heitä usein muistetaan joulun aikaan lahjoilla. Monilla löytyykin The Butikin luonnonkosmetiikkaa joulupaketistaan, onhan se käytännöllinen, ekologinen ja tarpeellinen lahja saajalleen. Tänä vuonna selkeinä joululahjasuosikkeina ovat säilyneet vartalotuotteet, jotka on helppo ostaa toiselle tietämättä erityisesti hänen ihotyyppiään, mutta päätään ovat nostaneet myös tietyt kasvotuotteet. Jotta posti ehtii toimittamaan lahjat ennen joulua, tulisi tilaukset tehdä tämän viikon sunnuntaihin mennessä (18.12).

051126pieni

Nostamme esille muutaman suosikkilahjasetin tänä jouluna, ehkä saat näistä vinkkiä jos joululahjoja on vielä hankkimatta.

Lahjasetti alle 20€

Naturado shampoosta ja hoitoaineesta löydät verkkokaupastamme Hiustenhoidon lahjasetin hintaan 15,90€ (31,40€) Setti sisältää hiukset hyvin pesevän shampoon, jossa ainesosina on käytetty myös paljon kosteuttavia raaka-aineita, sekä hoitoaineen, jossa mm. aloeveran lehtivesi, kookosöljy ja sheavoi kosteuttavat hiuksia.

Lahjasetti alle 25€

01110pieni00812pieni

Suomalaisen Valkoisen Langan tuotteissa ihoa hellivät lakka ja tyrni. Sarjan käsivoide ja jalkavoide ovat hyvä lahja jokaiselle, koska kaikilla on niille käyttötarvetta! Käsivoide kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti ja jalkavoide kosteutuksen lisäksi raikastaa jalan oloa. Nämä yhdellä etukooditarjouksella 21,76€ (25,60€)

Lahjasetti alle 30€

079131pieni

Naturadon suosikkituotelinjasta on tehty paketti, josta löytyy karitevoi sekä karite perusvoide. Karitevoi on monille kuivaihoisille tuttu kuivimpien ihoalueiden täsmätuotteena (superhyvä esim. kuiville kantapäille!) ja perusvoide soveltuu käyttöön koko perheen ihonhoitoon, jopa kasvovoiteeksi. Setti löytyy hintaan 25,90€ (30,80€)

Lahjasetti alle 35€

Kaksi tämän joulun ehdotonta suosikkia ovat olleet nämä setit, vartalolle Argan-Appelsiini-setti ja kasvoille Rosalia-seerumin ja Miselliveden sisältämä setti.

äiti1062128pieni

Argan-Appelsiini-setistä löydät kuorivan suihkugeelin ja arganilla, appelsiinilla ja sheavoilla varustettu kosteuttava vartalovoide. Erinomainen setti kaikille ihotyypeille, etenkin kuivaihoisille! Setti löytyy hintaan 34,90€ (40,50€)

Kasvojenhoidon setti sisältää puhdistavan ja kosteuttavan miselliveden, joka sopii yksistään ihon puhdistukseen tai kasvovedeksi. Rosalia -seerumi kosteuttaa tehokkaasti ihoa, se sisältää ihoon kosteutta sitovaa hyalyronihappoa sekä rauhoittavaa aloeveraa. Erinomainen tuote kaikille ihotyypeille, ei rasvota rasvaisempaakaan ihoa mutta jaksaa kosteuttaa kuivempaakin ihoa. Setti löytyy hintaan 32,90€ (38,80€)

Yksikkötuotteilla voi toki muistaa jouluna. Näissä suosituimpia ovat olleet esim. Naturado nestesaippuat sekä karite-suihkugeeli sekä Flow:n suloiset palasaippuat ja -shampoot. Naturado sarjan yksi myydyimmistä tuotteista, Misellivesi, on myös kiva pieni lahjaidea, kuten myös ihanat talvi-ihoa tehokkaasti hoitavat kasviöljyt.

flowpiparminttusaippua_suolalla-400x570porkkana2pieni

Sophie la Girafe tarjoaa lahjat pienille joulun juhlijoille, sekä isommille herkkäihoisille. Esim. Bubble Bath-kylpyvaahto on ihana, ihoa hellivä ja ylellinen tuote tekemään vaahtokylvyn, mutta tuotteesta voi tehdä myös pesunesteen vannaan pienemmälle kylpijälle.

Mia Höytö tarjoaa luksusta ulkoasullaan ja hurmaa laadukkailla tuotteillaan. Kukapa ei haluaisi lahjaa joka kertoo lahjan saajan olevan Kaunis ja Ihana? 🙂 Muistathan, että sarjasta löytyy myös pienet pakkauskoot Kaunis puhdistusaineesta sekä Ihana ja Unelma kasvovoiteista!

009

Muistathan tehdä joululahjatilauksesi viimeistään tänä sunnuntaina 18.12, jotta lahjat ehtivät jouluksi perille (laitathan puhelinnumerosi tilaukseen jotta saat mahdollisimman nopeasti tiedon lahjan saapumisesta, tai seuraa sen kulkua postin lähetystunnuksella) Käytä ostoksiin – 15% etukoodia BTKJOULU15 (koodia voi käyttää normaalihintaisiin tuotteisiin, 1 kerran / asiakas). Verkkokauppa palvelee toki muissa ostoksissa koko joulun ajan, viimeiset jouluviikon lähetykset laitamme eteenpäin pe 23.12, jonka jälkeen rauhoitumme joulun viettoon. Seuraavan kerran lähetykset kulkevat välipäivinä.

The Butikin tontut toivottavat erityisen ihanaa ja kaunista joulun aikaa!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *