Vuoden 2017 kolme tähtituotetta

Vuoden 2017 kolme tähtituotetta

Mitkä kolme tuotetta ansaitsevat tulla nostetuksi esille vuoden viimeisen päivän blogipostauksessa? Valinta ei ollut aivan helppo, mutta pitkien pohdintojen jälkeen päädyimme seuraavaan kolmikkoon:

Rosalia Hypoallerginen 24h kasvovoide

Syksyllä markkinoille saapunut tuote on osoittautunut varsinaiseksi ihmevoiteeksi. Sen käyttäjiä ovat paitsi tuokuyliherkät asiakkaamme, myös herkästä ja helposti reagoivasta ihosta kärsivät asiakkaat. Voide on hoitava ravinnerikkaan sisältönsä ansiosta ja ihana myös siksi, että se soveltuu täydellisesti meikin alle.

Tuotekuvaus: Rosalia hypoallergenic 24h kasvovoide on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti allergisoituvalle iholle. Voide ei sisällä lisättyjä hajusteita eikä mm. eteerisiä öljyjä. Kasvovoiteen vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. myskiruusuöljy, hasselpähkinäöljy, sheavoi, mustaherukanlehtiuute, risiiniöljy sekä mäkikuismaöljy.

NAVEEN Hydrating Mask kasvonaamio

Naveen tuotesarjaan kuuluva kosteuttava naamio kuuluisi mielestämme löytyä joka naisen kosmetiikkavarastosta! Tämä super helppokäyttöinen tuote antaa jo yhden käyttökerran jälkeen kasvoille upean kosteutetun tunteen, jota iho etenkin näin talvipakkasilla tarvitsee. Lue aikaisempi blogipostauksemme 5 syytä rakastua Naveen kosteuttavaan naamioon täältä!

Tuotekuvaus: NAVEEN HYDRATING MASK on kosteuttava, pehmittävä ja rauhoittava ja se sopii kaikille ihotyypeille – myös kuivalle ja herkälle iholle. Tasoittaa tehokkaasti ihon juonteita ja kirkastaa ihon väriä. Sen raaka-aineina on käytetty damaskosruusun terälehtiä, fermentoitua retiisiä, kamomillaa, aloe veraa ja hyaluronihappoa. Iho rauhoittuu ja kosteus imeytyy nestemäisistä elävistä raaka-aineista. Hydrating Mask ylläpitää ihon tervettä mikrobitasapainoa kimci-fermentoidun retiisin ansiosta. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Naveen kasvonaamiolla (raaka-aineet, kangas) on COSMOS Organic, Cruelty Free ja Halal sertifioinnit.

Rosalia käsi – ja kynsinauhavoide

Ehdottomasti paras kokeilemani käsivoide. Koostumukseltaan paksu voide tuntuu jo levitettäessä hoitavalta mutta parasta siinä on kuitenkin sen pitkäkestoinen vaikutus! Voide todella suojaa käsien ihoa ja jättää ihon pinnalle hoidetun tunteen pitkäksi aikaa.

Tuotekuvaus: Rosalia käsivoiteen aktiiviset ja suojaavat ainesosat pehmentävät ja hoitavat kuivien käsien ja kynsinauhojen ihoa. Myskiruusu – ja auringonkukkaöljy antavat iholle tärkeitä ravinteita ja rasvahappoja, aloeveranlehtiuute kosteuttaa ja mustaherukanlehtiuute rauhoittaa ihoa. Voiteessa on miellyttävän lempeä tuoksu. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Vuoden 2017 erityismaininnat:

Naturado Aprikoosinsiemenöljy Karitevoide palasi tuotevalikoimaamme ja saikin niin hyvän vastaanoton, että tuote myytiin jouluna loppuun. Mutta ei huolta, lisää on tulossa heti tammikuun aikana!

Naturado Karite perusvoide: asiakkaidemme kestosuosikki pitää pintansa myydyimpien tuotteiden joukossa vuodesta toiseen!

Tämän postauksen myötä kiitämme teitä kuluneesta vuodesta ja toivotamme upeaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!

//The ButikVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *