Zao meikkipäivät 26.-30.8.2015, etukoodilla -15 % alennus

Zao meikkipäivät 26.-30.8.2015, etukoodilla -15 % alennus

Zao meikkipäivien kunniaksi kerromme nyt, miksi meidän mielestämme kyseinen sarja on yksikertaisesti niin hyvä.

046pieni

1. Innovaatiot & ideologia

Zao Make-Up tuotesarjan kehittäjät ovat alusta saakka panostaneet tuotesarjan kokonaisvaltaiseen luonnonmukaisuuteen, ekologisuuteen ja eettisyyteen. Heidän mielestään luonnonkosmetiikka täytyi myydä luonnonmukaisessa pakkauksessa ja lopulta he päätyivät kauniiseen, kestävään ja ekologiseen bambupakkaukseen. Uudelleen täytettävät bambupakkaukset vähentävät pakkauskuluja sekä konkreettisesti pakkausten määrää. Lisäksi refill -pakkaukset mahdollistavat käyttäjille pakkausten uudelleen täytön eri meikkisävyillä tai tuotteilla. Kätevään magnettirasiaan voi myös yhdistellä sekä pohjameikki että luomivärituotteita. Kirjoitimme aiheesta aikaisemmin postauksen, jonka löydät täältä. Silk Foundation nestemäisen meikkivoiteen täyttöpakkaukset saapuivat muuten tällä viikolla verkkokauppaamme, käy tutustumassa!

ecocert cruelty free

Zaon laboratoriossa on pitkän tutkimustyön tuloksena kehitetty laaja tuotesarja, joka huomioi sekä ihon että ympäristön hyvinvoinnin ja säilymisen. Zao Make-Up tuotesarja:

– on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista (poislukien kynsilakat)
– sisältää luomutuotettuja ja reilun kaupan raaka-aineita
– on talkkivapaa (myöskään puuterit eivät sisällä talkkia)
– ei sisällä petrokemian tuotteita (parabeenit, phenoxyethanol, mineraaliöljy, paraffiini, polysorbate, EDTA, BHT, BHA jne.)
– on testattu ihmisillä. Tuoteilla on cruelty free sertifiointi, joka kertoo sen, ettei tuotteita ole missään vaiheessa testattu eläimillä, ei valmistuksen aikana eikä valmista tuotetta.
– suurin osa tuotteista on vegaaneja

huulipunat

2. Raaka-aineet

Zaon tuotteet sisältävät paljon ihoa hoitavia raaka-aineita. Kaakaovoita, Bambunlehtiuutetta, Granaattiomenaa, Manteliöljyä, Risiiniöljyä ja paljon muuta! Ihoa kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta tuotteet soveltuvat hyvin myös kuivaihoisille. Säilöntäaineena on käytetty mm. mikronisoitua hopeaa, joka toimii myös antiseptisena aineena.

Asiak1-1

3. Laatu & kestävyys

Meikkituotteista puhuttaessa laatu on aina merkittävässä roolissa. Tuotteiden sisältämä pigmentti on huikea ja siksi tuotteita on miellyttävä käyttää: ne ovat riittoisia, kestäviä käytössä ja pigmenttirikkauden vuoksi vähäinen määrä tuotetta riittää. Parhaiten tämän huomaa pohjameikkituotteissa, aurinkopuutereissa ja poskipunissa sekä luomiväreissä.

Kynsilakat

4. Valikoima

Sopivasti kaikkea. Meikkisarja sisältää lähes 150 tuoteyksikköä (mukaan lukien kynsilakat, jotka saattavat olla seuraava uutuus The Butikissa, pysy kuulolla…) ja sävyskaalasta löytyy sopivia värisävyjä myös skandinaavisen vaalealle iholle.

01806pieni

 

Saat 26.-30.8.2015 välisenä aikana kaikki Zaon tuotteet -15% alennuksella käyttämällä etukoodia ZAOMEIKIT verkkokaupassamme. Nyt siis ostoslistan kera meikkiostoksille!

Ihanaa kesäviikkoa toivottelee,

Katja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *