Zaon ihanat kynsilakat saapuivat

Zaon ihanat kynsilakat saapuivat

Zaon hurmaavat pikkuiset kynsilakat saapuivat verkkokauppaamme tänään! Kuten aikaisemmin Facebookin kilpailussa kävi ilmi, ensimmäiset 4 sävyä ovat Carmin Red, Plum, Lilac ja Hot Pink. Lisäksi löydät valikoimasta Top Coat päällyslakan. Kiitokset vielä kaikille äänestykseen osallistuneille! Lupasimme, että valikoimaan päätyy myös syksyinen oranssi sävy Rust mutta se oli toistaiseksi maahantuojalta loppu ja saapuu verkkokauppaamme siis hiukan myöhässä.

Kynsilakat

Zao Make-Up kynsilakoissa haitallisimmat aineet on korvattu luonnosta saatavilla raaka-aineilla kuten mm. bambuöljyllä, joka hoitaa kynsiä. Tuotteet eivät sisällä: tolueenia, formaldehydinia, dibutyyliftalaattia, kamferia tai resiiniä. Koska lakat sisältävät kuitenkin synteettisiä aineita, ei niillä ole Ecocert luonnonkosmetiikka sertifiointia. Zaon lakat ovat vegaaneja ja gluteenittomia.

101654_Rosepieni101651_Prunepieni

Olen testaillut Zaon lakkoja nyt useilla eri sävyillä ja plussaa ne saavat:
– riittävän isosta siveltimestä, jolla lakan saa levitettyä tasaisesti
– upeasta kiillosta
– lakan levittyvyydestä ja nopeasta kuivumisesta
– kestosta

Zaon kynsilakkojen hinta on 12,90€ / kpl. Pakkauskoko on 8 ml.

Suosittelemme!

18.-19.9 saat etukoodilla NATURE15 kaikki verkkokauppamme tuotteet – 15 % alennuksella. Tätä tarjousta ei kannata jättää väliin!

//Katja

  1. Näyttävätpä kivoilta! 🙂 Mutta Carmine Red ei taida olla vegaaninen sisältämänsä karmiinin takia?

  • asiakaspalvelu Says: syyskuu 20, 2015 at 6:39 pm

   Hei! Olet aivan oikeassa. Carmin red ei ole vegaani, koska inci:stä löytyy karmiinia, joka on eläinperäinen tuote. Lisäämmekin tästä maininnan tuotteen kohdalle. Kiitos huomiosta!

   Terkuin,
   Katja, The Butik

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *