Zaon uutuusmeikit testissä

Zaon uutuusmeikit testissä

Zaon Bora Bora -malliston uutuustuotteet saapuivat verkkokauppaamme viime viikolla ja ne pääsivät heti ankaran testiraatimme arvioitaviksi. Olen henkilökohtaisesti kaivannut Zaolta lisää sävyjä huuli -ja poskipuniin ja nyt toiveeni toteutui!

Näin Bora Bora -mallistoa kuvaillaan: ”Valkoiset hiekkarannat, kristallin kirkas vesi, lämmin ilmasto ja värikäs merenalainen maailma – Bora Boran saari Ranskan polyneesiassa on yksi maailman sensaatiomaisimmista matkakohteista. Saari on todellinen maanpäällinen paratiisi ja sen kuuluisa laguuni tunnetaan rikkaasta eläinkunnasta. Mikä voisikaan olla parempi inspiraation lähde Zao:n uudelle kokoelmalle kuin Bora Boran upea ekosysteemi, loistavat värit, rento elämänasenne sekä ripaus salaperäisyyttä ja unelmia?”

002pieni

Mattahuulipuna 469 Nude Rose

Huulipunan nimi viittaa nudeen ja odotinkin tuotteen olevan sävyltään vaalea, mutta todellisuudessa sen sävy taittaa enemmän kauniiseen pinkkiin. Huulipuna näytti hyvältä melko vaaleaa ihoani vasten mutta totuuden nimissä täytyy myöntää, että vielä paremmalta sävy tuntui viikonloppuna Kreikassa kun ihoni oli saanut hiukan sävyä. Täydellinen kesähuulipuna siis!

008pieni 010pieni

Helmiäisposkipuna 325 Golden Coral

Nimi kuvaa tuotteen sävyä erittäin hyvin! Hitusen verran kultaan taittava korallin sävyinen poskipuna on kaivattu lisäys Zaon poskipunasävyihin. Aluksi mietin onko helmiäinen häiritsevää poskipunassa mutta päinvastoin! Koska sitä on hillitysti, antaa se poskille mukavan hohteen. Tämä(kin) on yksi tulevan kesän suosikkituotteistani.

Seuraavaksi testiin uudet luomivärisävyt ja 470 Satin Dark Purple mattahuulipuna.

Mukavaa keskiviikkoiltaa ja muistakaahan, että mikäli äitienpäivälahjat on vielä hankkimatta, suosittelemme lahjaideana The Butikin lahjakorttia.

Terkuin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *