Fashion week – pohjameikkituotteet & meikkisiveltimet

Fashion week – pohjameikkituotteet & meikkisiveltimet

Tällä viikolla The Butikissa juhlistetaan muotia ja kauneutta! I love messujen kunniaksi tarjoamme koko verkkokaupan valikoimamme teille nyt  – 15 % alennuksella. Kirjoita siis alennuskoodi ILOVEME ostosten lopuksi ja saat käyttöösi tämän mukavan hintaedun! Etu on voimassa koko viikon, su 18.10 saakka.

Huikean tarjouskampanjan lisäksi perehdymme tällä viikolla blogin puolella syksyn ajankohtaisiin kauneusasioihin. Ensimmäinen Fashion week -postauksemme koskee meikkipohjatuotteita. Kaunis ja tilanteeseen sopiva meikkipohja luo perustan upealle meikille, joten siihen kannattaa panostaa. Tästä postauksesta tuleekin pitkä, koska tuotteita on paljon mutta se kannattaa lukaista silti loppuun saakka!

FW1 pohjameikki

Kevyt vai peittävä meikkipohja?

Kevyin meikkipohjavaihto löytyy Naturado tuotesarjasta. Naturadon BB-voidetta (yläkuvassa) löytyy kahdessa eri sävyssä, joista Sable on neutraali, hiukan hiekkainen sävy ja Rose nimensä mukaisesti punertavampi. Tämä sävytetty päivävoide antaa hyvin hillitysti sävyä ja mukautuu hyvin ihon omaan väriin. Voide on koostumukseltaan liikkuva ja erittäin riittoisa. Se tasoittaa ihon pieniä virheitä ja antaa kauniin, kevyen meikkipohjan. BB -voide sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Kosteuttavuutensa ansiosta BB -voiteen alle ei tarvitse välttämättä laittaa päivävoidetta vaan tuote toimii sellaisenaan. Tämä on allekirjoittaneen lähes päivittäinen meikkipohjatuote mm. helppokäyttöisyytensä ansiosta!

Zao Make -Up sarjasta löytyy kaksi meikkivoidevaihtoehtoa: kiinteä ja nestemäinen meikkivoide. Nestemäinen meikkivoide, Silk Foundation, myydään lasisessa pullossa, johon voi tilata täytön tuubissa. Silk Foundation on näistä kahdesta meikkivoiteesta kevyempi ja kosteuttavien ainesosiensa ansiosta myös hyvä vaihtoehto kuivaihoisille. Sävyvaihtoehtoja on 7. Kaksi vaaleinta, sävyt 701 ja 710 (yläkuvassa) sopivat vaaleaihoisille, sävyt 705 ja 706 ovat taas melko tummia. Myydyimpiä sävyjä ovatkin 702 (yläkuvassa), 703 ja 704. Tuotekuvissa kyseiset sävyt näyttävät todellisuutta tummemmilta.

0151310pieii

Peittävin meikkivoiteemme löytyy myös Zaolta. Compact Foundation on kiinteä meikkivoide, joka myydään litteässä bamburasissa ja siihen saa myös refill täytön. Sävyvaihtoehtoja löytyy 6 kpl. Compact Foundation meikkivoiteessa on runsaasti pigmenttiä, jonka vuoksi vähäinen määrä tuotetta riittää tekemään tehtävänsä. Tämän meikkivoiteen myydyimmät sävyt ovat 730 (yläkuvassa), 732 ja 733. Itse käytän sävyä 733 vaikka vaaleaihoinen olenkin. Kun meikkivoidetta työstää iholla ja ottaa siveltimeen riittävän pienen määrän kerrallaan, mukautuu se oman ihon sävyyn todella hyvin ja jättää ihon pinnan ihanan mattapintaiseksi. Olen käyttänyt tuotetta joskus myös vain osalle kasvoja, jolloin koko kasvoilla on ollut esim. Naturadon BB -voide Sable ja Compact Foundation vain niissä kohdissa, jotka kaipaavat enemmän peittoa.

0211310pieni

Sekä kiinteää että nestemäistä meikkivoidetta voi levittää kätevästi Ecotoolsin edullisella meikkivoidesiveltimellä, jolla lopputuloksesta saa tasaisen.

Tummat silmän aluset piiloon ja valoa katseeseen!

Kaksi meikkipussistani löytyvää ehdotonta luottotuotetta ovat Zaon Concealer eli peitevoide sekä valokynä. Aivan huipputuotteita molemmat! Peitevoiteella peitän usein niin tummat silmän aluset + ihon muut pikkuvirheet ja käytän siihen apuna Peitevoidesivellintä. Kesällä käytin sävyä 493 ja nyt syksyllä olen taas vaihtanut astetta vaaleampaan 492 sävyyn (yläkuvassa). Käytän tuotetta myös silmämeikin pohjustukseen. Loppusilauksen tuo valokynä (sävy 722 yläkuvassa), joka myydään huulikiillon kanssa samanalaisessa pakkauksessa. Tuote on super riittoisa ja se todella antaa valoa katseeseen. Muistathan peittää tummat silmän aluset ensin kevyesti peitevoiteella ja lisätä vasta sitten valokynää korostamaan katsetta!

0221310pieni

FW3 siveltimet

Viimeistely puuterilla

Puuterit jakavat käyttäjakuntaa koostumustensa puolesta. Itse tykkään käyttää perus kiinteää puuteria ja sitäkin harkitusti vain T-alueen kiiltäviä kohtia peittämään. Levitän puuterin (sävy 303) Ecotoolsin puuterisivelitimellä, jolloin lopputulos on riittävän kevyt. Zaolta löytyy myös kuusi eri sävyä jauhemaisista mineraalipuutereista. Tuote on helppokäyttöinen ja se soveltuu erinomaisesti kaikille ihotyypeille jättäen ihon hengittämään hyvin. Mineraalipuuteria käytetään kasvovoiteen jälkeen kasvoille pyöritellen Kabuki -siveltimellä.

Haasteita sävyjen valinnassa? Muistathan, että voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme ja kysyä neuvoa esimerkiksi meikkipohjatuotteiden valinnassa.

Tällä viikolla tulossa mm. syksyisiä silmämeikkipostauksia sekä syysihon hoitoon liittyviä vinkkejä! Pysy siis kuulolla.

Tiistaiterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *