Hehkuvan kaunis kesämeikki! Kaikki meikkituotteet nyt kesäalessa.

Hehkuvan kaunis kesämeikki! Kaikki meikkituotteet nyt kesäalessa.

Kauniisti päivettyneelle ja hyvin hoidetulle kesäiholle riittää kevyt kesämeikki, jossa pääroolissa ovat pigmenttiset ja laadukkaat meikkituotteet. The Butikin tuotevalikoimasta löytyvät luonnonkosmetiikan meikkituotteet kantavat yhteisnimeä Beauty Basics. Olemme valikoineet siis suosikkimeikkisarjoistamme laadukkaita perusmeikkituotteita, joissa upeat värit, kestävät pigmentit ja hellävaraisuus ovat pääroolissa. Tällä viikolla tarjoamme kaikki meikkituotteet vähintään – 10 % alennuksella! Tässä muutama kesäsuosikkimme:

Zao aurinkopuuterit, 27,90€ / kpl

Zao Make-Up sarjan tuotteet tunnistaa kauniista bambupakkauksista. Aurinkopuuterissa on upea pigmentti ja hiukan hohdetta, joka antaa kasvoille kesäisen ilmeen. Hohde on tosin hyvin maltillinen. Vaaleaihoisille suosittelemme sävyä 341 Golden Copper ja hiukan jo päivettyneelle iholle sävyä 342 Bronze Copper.

Huom! Mikäli olet jo Zao aurinkopuutereiden käyttäjä, muistathan, että voit hankkia tuotteesta myös REFILL täyttöpakkauksen.

Boho huulipunat 304 ja 312, 12,50€ / kpl

Allekirjoittaneen ehdottomat suosikit! 304 sävy on ihanan korallinen ja todellinen kesäpuna. Tämä huulipuna kuuluu niin arki -kuin juhlameikkiinkin. 312 mattaisessa huulipunassa on voimakkan pigmenttinen ja kauniin syvän punainen sävy. Se on täydellinen terassihuulipuna! Huulipunien paras puoli on se, etteivät ne tippaakaan kuivata huulia ja soveltuvat näin päivittäiseen käyttöön.

Poskipunat alk. 15,50€

Sekä Zaolla että Boholla on upeita poskipunasävyjä. Sipaisu heleää ja hiukan hohtavaa poskipunaa viimeistelee kesämeikin! Omat kesäsuosikkini ovat Zaon Golden Coral ja Bohon Rose poskipunat.

Meikkien kesätarjoushinnat ovat voimassa su 8.7 saakka tai niin kauan kun tuotteita riittää verkkokaupassamme.

Upeaa heinäkuun ensimmäistä viikkoa toivottaa,

Katja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *