Kolmen pumppauksen ihonhoitorutiini – mitäs miehille?

Kolmen pumppauksen ihonhoitorutiini – mitäs miehille?

Miesten ihonhoito on käsite, jossa monien mielestä helppous on yksi merkittävimmistä tekijöistä. Meillä kotona on kehittynyt melkoisen hauska ”Kolmen pumppauksen taktiikka”, josta on jalostunut ihonhoitokäsite, jota mieheni erittäin mielellään markkinoi ystävilleen. Mistä siinä on kysymys? Tästä kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Kylpyhuoneessamme on jo usean vuoden ajan ollut rivissä Naturado tuotesarjan nestesaippua, misellivesi ja lait karite emulsio, koska käytän itse niitä päivittäin. Nämä kolme hoitotuotetta muodostavat siis kolmen pumppauksen ihonhoitorutiinin.

  1. Kasvojen Pesu: Argan – Appelsiini nestesaippua
  2. Puhdistuksen viimeistely / puhdistus kokonaisuudessaan: Misellivesi 500 ml
  3. Ihon kosteutus: Lait Karite emulsio

Vaikka nestesaippua ja Lait Karite emulsio ovatkin ensisijaisesti vartalonhoitotuotteita, ovat ne soveltuneet hyvin myös mieheni kasvojen hoitoon. Nestesaippuassa Arganöljy toimii hoitavana raaka-aineena ja Lait Karite emulsio sisältää samoja raaka-aineita kuin Karite perusvoide, jota suositellaan myös kasvoille. Miesten iho on usein koostumukseltaan erilainen kuin naisilla. Argan – Appelsiini nestesaippua voi olla herkkä -ja kuivaihoisille liian pesevä tuote kasvoille, jonka vuoksi itse käytän pesutuotteena Rosalian puhdistusmaitoa ja nestesaippuat toimivat käsien ja vartalon puhdistustuotteina erinomaisesti.

Löydät valikoimastamme myös mm. hellävaraiset partavaahdon ja aftershave voiteen.

Vinkki! Misellivesi löytyy myös 100 ml matkakoossa, joka on kätevä pitää mukana reissuilla. Misellivettä voi myös painella kasvoille parran ajon jälkeen, jolloin se rauhoittaa ihoa.

Kolmen pumppauksen -tuotesettiä on myynnissä rajoitettu määrä ja saat sen nyt hintaan 59€ (norm. 72,70€).
Saatavilla rajoitettu määrä. Tilaa tuotesetti täältä!

Isänpäivää vietetään jo ensi viikolla, joten suosittelen lahjatuotteiden tilausta viimeistään ma 5.11.

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *