Kurkistus Skattan showroomille – luonnonkosmetiikkashoppailuja suoraan butiikista

Kurkistus Skattan showroomille – luonnonkosmetiikkashoppailuja suoraan butiikista

The Butikin luonnonkosmetiikan showroom avasi ovensa kesällä Katajanokalla Helsingissä. Aurinko paistoi ja fiilis oli loistava! Kesän aikana palvelimme asiakkaita parina päivänä viikossa ja nyt syksyn saapuessa olemme avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Showroomilla pääset fiilistelemään ja tuoksuttelemaan tuotteitamme livenä, jonka jälkeen ostopäätösten teko verkkokaupassamme on helpompaa.

Showroomimme sijaitsee 1900 -luvun alussa rakennetun kauniin keltaisen talon kivijalassa. The Butikin tuotevalikoima sisältää omaan maahantuontiimme kuuluvat Naturado ja Rosalia sarjat Ranskasta, kahden meikkisarjan Zao Make-Up ja Boho Green Make-Up meikkien parhaimmistoa, Schmid’sin luonnonkosmetiikka deodorantit, kotimaisen Valkoinen Lanka sarjan tuotteet sekä ihanat Naveen kangaskasvonaamiot.

Katajanokka on logistisesti mukavassa paikassa, jonne on helppo tulla julkisilla tai kävellen. Ympäristön luonto ja arkkitehtuuri on kaunista, joten suosittelen lämpimästi kävelyretkeä tänne suuntaan. Tälläkin hetkellä aivan ovemme edessä on tyhjää parkkitilaa kadun varressa, joten voit hurauttaa toki tänne myös omalla autolla.

The Butik showroom sijaitsee osoitteessa Vyökatu 9 B 25 00160 Helsinki.

Olemme avoinna syyskaudella 2018:

ma ja ke 11-17
pe 10-16 

Tervetuloa luonnonkosmetiikkaostoksille upeaan Helsinkiin!

Terkuin,

Katja 1. Ati Karhunen Says: elokuu 12, 2018 at 1:41 pm

  Hei,

  olisin kiinnostunut tuotteista ,
  kuinka olette liike on auki ?
  Onko to – pe kello 11-18 ?

  • asiakaspalvelu Says: elokuu 28, 2018 at 12:37 pm

   Hei! Voihan pahus, tämä kommentti on mennyt meiltä aivan ohi! Pahoittelumme. Olemme avoinna tänään 28.8 klo 17 saakka ja to 30.8 klo 11-17. Toivottavasti pääset tulemaan paikan päälle tutustumaan tuotteisiimme 🙂 -Katja, The Butik –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *