Täydellinen ihonhoitosarja pintakuivalle iholle – käyttäjäkokemuksia Rosalia tuotteista

Täydellinen ihonhoitosarja pintakuivalle iholle – käyttäjäkokemuksia Rosalia tuotteista

Mitä tapahtui kun yrittäjä päätti lopettaa kosmetiikan sekakäytön ja keskittyä kuukauden ajan ainoastaan oman ihonhoitosarjan tuotteisiin? Pelkästään upeita asioita!

Koska työni puolesta olen äärimmäisen kiinnostunut markkinoilla olevista luonnonkosmetiikkatuotteista, testailen niitä myös ahkerasti. Päätin kuukausi sitten tehdä testijakson, jossa käytän ainoastaan Rosalia ihonhoitosarjamme tuotteita ja katson millainen vaikutus sillä on ihooni. Rosalia sarja pohjautuu luomutuotettuun Myskiruusuöljyyn, jonka vaikutuksista ihonhoidossa voit lukea täältä. Tästä postauksesta tuli tavallista pidempi mutta se kannattaa lukea loppuun!

Kuten postauksen otsikko kertoo, ihoni on todella pintakuiva, ohut, herkkä ja helposti muutoksiin reagoiva. Kun testijakson aloittaa tammikuussa, on oletettavaa, että iho on silloin kuivimmillaan pakkasen ja kuivan sisäilman ansiosta. Pintakuivuutta koskevat muutokset näkyivätkin ihollani jo muutaman käyttöpäivän jälkeen. Tärkempi kerronta muutoksista seuraa postauksen loppuvaiheessa! Rosalia puhdistusmaito on ilmiömäisen hellävarainen putsari, jota voi käyttää myös normaalissa vesipesussa. Pisteet tämä tuote saa myös siitä, että se myös todella puhdistaa esim. silmämeikin pois huolella. Koska olen vannoutunut Miselliveden käyttäjä, oli se ainut tuote, josta en luopunut testijakson aikana, vaan viimeistelin Naturadon Misellillä kasvojen, kaulan ja dekolten puhdistuksen aina aamuisin ja iltaisin.

Iltaisin laitoin kasvoille puhdistuksen jälkeen uutta Rosalia silmän – ja huultenympärysseerumia, muutaman kerran viikossa Absolu Anti – Age öljypohjaista seerumia sekä yövoidetta. Aamulla puhdistuksen jälkeen hemmottelin kasvoja HA – seerumilla ja syväkosteuttavalla päivävoiteella. Kärsin pahasta flunssasta testijakson aikana ja tässä seuraakin vinkki kaikille flunssapotilaille: laita kasvoseerumia kuivan nenän ja huulten alueen ihoon. Hoitovaikutus on nopea ja helpottaa oloa! Kuorin ihoni kerran viikossa Rosalian hellävaraisella kuorintavoiteella.

Ja sitten ne tulokset: palasin tänään 4.2 hiihtolenkiltä – 12 asteen pakkasesta ja ihoni ei tunnu lainkaan ärtyneeltä tai kuivalta! Perjantaina meikkasin illalliselle ja normaalisti tässä vaiheessa vuotta iholtani löytyy aina kuivia läikkiä, jotka huomaa helposti meikatessa. Nämä läikät olivat hävinneet ja ihoni pinta on tasaisempi. Yleisvaikutus on hyvinvoiva ja kosteutettu, olen vähintäänkin tyytyväinen!

Meikkivinkkejä! Kuvan meikki on toteutettu kokonaisuudessaan Zao ja BOHO meikkisarjojen tuotteilla, joita voin suositella lämpimästi. Tuotteissa on upeat pigmentit ja ne ovat riittoisia ja hellävaraisia käytössä. Kuvassa poseeraavat The Butikin vahvat taustavaikuttajat rescuekoira Nunu ja Lagotto Romagnolo Luna.

Jotta tämä sarjaamme koskeva hehkutus ei tulisi ainoastaan allekirjoittaneelta, tässä vielä kahden asiakkaamme mielipiteet Rosalia tuotteista.

”Kasvojeni iho paleltui melko pahasti leikkikouluikäisenä. Yhtenä mieleenpainuvimmista lapsuuden muistoista liittyykin ihonhoitoon; paleltumien ennaltaehkäisyyn, paleltumien kauhisteluun ja jälkihoitoon. Muistan yhä karmivat varoittelut mahdollisista pysyvistä paleltumien aiheuttamista vaurioista kasvojeni iholla, laajentuneita ihohuokosia  ja kraatereita. Voi ei, apua! Valkoiseksi jäätyneitä, tunnottomia poskiani sulateltiin kevyesti hieromalla, lämpöhautein, lisäksi käytössä oli erilaisia voiteita sekä ennaltaehkäisyyn että jälkihoitoon. Kasvojeni herkkä, kuiva ja paleltuma-altis iho onkin 39-ikävuoden aikana kokenut melkoisen arsenaalin jos jonkinmoista voidetta; järkyttävän pahalta haisevasta Siansappiviinasta, himokalliiseen mehiläisvaan ja aina s-marketin perinteiseen vihreään Vitalis voiteeseen.
Ajoittain kummastelen hyvinvoivaa,  jopa hehkuvaa ihoani, mikä vastoin kaikkia lapsuusajan ennakko-odotuksia voi hyvin ja on sinnikkäästi säilyttänyt kimmoisuutensa ikävuosiin nähden. Joitakin ikääntymisen merkkejä on havaittavissa mutta ei jälkeäkään laajentuneista ihohuokosista tai couperosasta. Kaksi vuotta sitten koin eräänlaisen uuden heräämisen kosmetiikkatuotteiden saralla. Tietoisuuteni valtasi kiinnostus tuotteiden valmistusprosessia sekä käytettyjä ainesosia kohtaan ja itselleni sopivan eettistä tarkastelua kestävän tuotesarjan löytäminen tuntui ajankohtaiselta ja tärkeältä. 39 vuotiaana ihoni hehkuu ja voi paremmin kuin koskaan – Kiitos The Butikin Rosalia sarjan. – JS -”

”Rosalia tuli jäädäkseen! Ihoni on muuttunut paljon viime vuosien aikana. Stressi, kaksi lasta ja 2 tuntia unta yössä liian monen vuoden ajan toi esiin monia iho-ongelmia. Pintakuivaa ja erittäin herkkää ihoani on vaivannut couperosa iho joka paheni selvästi ja pari vuotta sitten puhkesi myös ruusufinni. Tähän kokeilin vaikka ja mitä voiteita ja lopulta antibioottikuurin jälkeen myös laserhoitoa. Epämiellyttäviä hoitoja kaikki, joista ei yksikään tuonut toivottua tulosta. Ystävän hyvän kokemuksen myötä rohkenin kokeilemaan Rosalian tuotteita itsekin. Ostin puhdistusemulsion ja päivävoiteen (hypoallergenic), molemmat tarkoitettu herkälle iholle. Tuntui heti hyvältä. Helposti reagoiva ihoni ei pahastunut uudesta tuttavuudesta vaan tuntui vahvistuvan siitä. Jo yhden viikon jälkeen ihoni oli voimakkaamman oloinen, eikä punoittanut enää niin rajusti kuin aikaisemmin. Ostin heti seuraavan tuotteen, Rosalia seerumin jossa on Hyaluronihappoa. Ei pettänyt tämäkään tuote. Läheiset huomauttivat että ihoni näytti selvästi terveemmältä. Tällä hetkellä käytössäni on kuorinta, joka ei sekään ärsytä ihoani lainkaan, yövoide, ja uusimpana silmän- ja huultenympärysseerumi ja olen erittäin tyytyväinen niistä jokaiseen.
Elina 32 v.”

Tuotteet näyttävät myös upeilta hyllyssä eikö?

Voit nyt tutustua Rosalia sarjan tuotteisiin edullisemmin, sillä paketoimme verkkokauppaan Dry skin Rescue tuotesetin, jolla voit aloittaa helposti Rosalia tuotteiden käytön.

Rosalia Dry skin Rescue tuotesetti (puhdistusmaito, kasvokuorinta, 3 seerumia, yövoide, syväkosteuttava päivävoide ja käsivoide) yhteishintaan 190€ (224€). Alennus – 15 %.

Mikäli haluat hankkia yksittäisiä tuotteita sarjasta, hyödynnä ostoksissasi alennuskoodi ROSALIA10, jolla saat kaikki normaalihintaiset Rosalia sarjan tuotteet – 10 % alennuksella.

Ihonhoitoterveisin,

Katja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *