Naturado

Naturado tuotesarja koostuu sertifioiduista, luonnollisista ja luomutuoteituista raaka-aineista valmistetuista kosmetiikkatuotteista, joista suurin osa on suunniteltu koko perheen käyttöön. Sarjalle ominaista on myös erittäin hyvä hinta/laatu – suhde. Naturadon tunnetuimpia tuotteita ovat savi -ja Karite (shea) tuotteet, kasviöljyt ja kukkaisvedet, suihkutuotteet sekä aurinkovoiteet. Sarjan kaikki tuotteet ovat Ecocertin sertifioimia (poislukien savijauheet) eikä niitä ole testattu eläimillä.

Suomen TOP 5 myydyimmät tuotteet vuonna 2018:

Misellivesi 100 ml
Misellivesi 500 ml
Karite perusvoide
Lait Karite emulsio
Ruusuvesi

Le Comptoir Provençal des Argiles

Naturadon tuotteet valmistaa perheyritys, Le Comptoir Provençal des Argiles, joka perustettiin vuonna 1999 sen nykyisen johtajan Didier Phalipin toimesta Ranskassa. Nykyisin yritys kehittää ja markkinoi omilla tavaramerkeillä (Naturado en Provence, Rosalia, Bio For Men,) luonnollisia ja orgaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita kuten shampoita ja suihkugeelejä, hammastahnoja, savituotteita, kauneusöljyjä sekä vartalonhoitotuotteita. Tuotteisiin käytetään ainoastaan laadukkaita luonnonmukaisia raaka-aineita.

Yritys käyttää tutkimustyössään hyväksi uusimpia bioteknologian innovaatioita ja sen valikoimaan kuuluu useita eri tuoteryhmiä ja kymmeniä tuotteita. Le Comptoir Provençal des Argiles toi mm. vuonna 2011 markkinoille korkealaatuiset aurinkovoiteet, jotka täyttävät EU:n tiukat aurinkosuojavaatimukset ja ovat Ecocert-sertifioituja. Le Comptoir Provencal des Argiles oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jonka tuotteille myönnettiin Ecocert -sertifiointi. Tällä hetkellä kaikilla tuotteilla on sekä Ecocert että Cosmebio sertifioinnit. Lisäksi yrityksen tuotteilla on One Voice -sertifikaatti, joka takaa ettei eläinkokeita ole käytetty missään vaiheessa koko valmistuselinkaaren aikana.