Tuotetestaukset

Tuotetestauksiin ovat päässeet useat eri sarjojemme tuotteet. Kriittiset arvioitsijat ovat kommentoineet testaamiaan tuotteita seuraavasti:

AB 61v.
Testattavat tuotteet: Zao Compact Foundation meikkipuuteri & Zao Compact powder puuteri
Kommentit tuotteista: Minulla on ollut ongelmia meikkipohjien kanssa, koska ne aina levittyvät huonosti ja meikkiä jää ihon juonteisiin epätasaisesti. Nämä tuotteet levittyivät tasaisesti ja näyttävät hyvältä myös näin ”kypsemmän” naisen iholla!

PK 5v.
Testattavat tuotteet: Sophie the Giraffe Baby Hair & Body Wash
Kommentit tuotteista: Tuoksui sopivasti ja oli kiva pestä. Täytyy varmaan ostaa nämä kaikki! Äidin kommentti: Edelleen päänahkaa kiusanneet karstat olivat hävinneet ensimmäisen pesun aikana!

SF 30v.
Testattavat tuotteet: Vita Liberata Sheer Silken Gel, Paris Exclusive, Mia Höytö
Kommentit tuotteista: ”Tykkäsin itseruskettavasta ehdottomasti, koska se on lähes hajuton ja imeytyy nopeasti. Levityshanska iso plussa! Olen testannut myös Paris sarjan kuorinnan ja naamion, iho tuntui todella pehmeältä ja ei kirvellyt. Itsellä usein se ongelma kuorinnoissa, iho ei kestä. Myös Mian kasvovoide testattu, rakastuin! Näihin jää koukkuun ja iho kiittää! ”

AJ 39v.
Testattavat tuotteet: Vita Liberata Sheer Silken Mousse & Vita Liberata Deep Face cream
Kommentit tuotteista: ”Erittäin helppo ja miellyttävä levittää! Iho oli levityksen jälkeen normaali eli tuote imeytyi hyvin. Nopeasti sai asian hoidettua, se oli iso plussa. Tuntuu myös, että tuote on erittäin riittoisa. Tuote oli positiivinen yllätys. Käytön helppous ja nopeus oli erityistä plussaa.”
Kommentit Butikista: ”Butiikki netissä herkkuja täynnä. Vaivatonta ja helppoa täydentää omat varastot kosmetiikasta. Erittäin ihania uutuuksia, tai ainakin uutuuksia ja uusia tuotemerkkejä minulle. ”

NH 17 v.
Testattavat tuotteet: Paris Exclusive Night Nourishing cream yövoide & Hellävarainen meikinpuhdistusgeeli
Kommentit tuotteista: ”Hyviä tuotteita. Yövoide kosteuttaa hyvin ja meikinpuhdistusaine poistaa tehokkaasti meikin. Meikinpuhdistusaine poistaa tehokkaasti vedenpitävän ripsivärin ja yövoiteen käytön aikana ihon punotus on vähentynyt, sekä tuntuu että meikkivoide tarttuu paremmin ihoon kuin ennen.”

RS 53 v.
Testattavat tuotteet: Paris Exclusive puhdistusgeeli, kuorintavoide, kasvonaamio, silmänympärysvoide, seerumi, päivä- ja yövoide. ZAO meikeistä luomivärit.
Kommentit tuotteista: ”Paris: kasvot tuntuu pehmeälle, miellyttävä koostumus, ei ole raskas, Luomivärit; pysyy hyvin, matta hyvä varttuneelle iholle.”