Naturado

Naturado en Provence – laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti

Naturado tuotesarjassa yhdistyvät kaunis design ja tarkoin valittujen, luonnollisten raaka-aineiden, aikaansaamat laadukkaat kosmetiikkatuotteet, jotka on suunniteltu koko perheen käyttöön. Sarjalle ominaista on myös erittäin hyvä hinta/laatu – suhde. Naturadon tunnetuimpia tuotteita ovat savi -ja Karite (shea) tuotteet, kasviöljyt ja kukkaisvedet, suihkutuotteet sekä aurinkovoiteet. Sarjan kaikki tuotteet ovat Ecocertin sertifioimia (poislukien savijauheet) eikä niitä ole testattu eläimillä.

Le Comptoir Provençal des Argiles

Naturadon tuotteet valmistaa Le Comptoir Provençal des Argiles, joka perustettiin vuonna 1999 sen nykyisen johtajan Didier Phalipin toimesta Ranskassa. Nykyisin yritys kehittää ja markkinoi omilla tavaramerkeillä (Naturado en Provence, Rosalia, Bio For Men,) luonnollisia ja orgaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita kuten shampoita ja suihkugeelejä, hammastahnoja, savituotteita, anti-age voiteita, kauneusöljyjä sekä vartalonhoitotuotteita. Tuotteisiin käytetään ainoastaan laadukkaita luonnonmukaisia raaka-aineita.

Yritys käyttää tutkimustyössään hyväksi uusimpia bioteknologian innovaatioita ja sen valikoimaan kuuluu useita eri tuoteryhmiä ja kymmeniä tuotteita. Le Comptoir Provençal des Argiles toi mm. vuonna 2011 markkinoille korkealaatuiset aurinkovoiteet, jotka täyttävät EU:n tiukat aurinkosuojavaatimukset ja ovat Ecocert-sertifioituja. Le Comptoir Provencal des Argiles oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jonka tuotteille myönnettiin Ecocert -sertifiointi. Tällä hetkellä kaikilla tuotteilla on sekä Ecocert että Cosmebio sertifioinnit. Lisäksi yrityksen tuotteilla on One Voice -sertifikaatti, joka takaa ettei eläinkokeita ole käytetty missään vaiheessa koko valmistuselinkaaren aikana.

Tutustu Naturado -sarjan tuotteisiin täällä.

The Butik (Arvo Finland Oy) toimii maahantuojana Le Comptoir Provençal des Argiles yrityksen tuotteille Suomessa.