Zao Make-Up

Zao meikit ihanissa bambupakkauksissa ja upeissa sävyissä!

Zao on orgaaninen värikosmetiikkasarja, joka on luotu kaikille, jotka rakastavat laatua, värejä ja luonnonmukaisuutta. Tuotesarja on lanseerattu vuonna 2012 ja sen sisältämät tuotteet ovat 100% luonnon alkuperää. Zao on ensimmäinen täyttöpakkauksissa oleva 100% luonnon värikosmetiikkabrändi, joka on ekosertifioitu. Zao -sarjassa on yli 100 tuotetta, jotka kaikki ovat sertifioituja. Tuotteissa yhdistyvät samettinen koostumus, herkät tuoksut sekä upeat värit.

Zaon tutkimuslaboratorio on kehittänyt erityisiä tapoja kunnioittaa sekä ihoa että luontoa:

– 100% luonnolliset ainesosat
– Orgaanisten ja reilun kaupan ainesosat
– Kaikki tuotteet ovat talkki-vapaita, myös puuterit
– Tuotteissa ei ole käytetty ainesosia petrokemian teollisuudesta; ei synteettisiä säilöntäaineita (tuotteet eivät sisällä parabeeneja, fenoksietanolia, mineraaliöljyä, parafiinia, polysorbaattia, ei EDTA:ta, BHT:ta, BHA:ta)
– Ei eläinkokeita. Sarjalla on Cruelty free sertifiointi sekä Ecocert sertifiointi. Suurin osa tuotteista myös Vegaaneja.

Beauty Basics: luonnonkaunis iho & upea perusmeikki

Beauty Basics tuotelinja koostuu laadukkaista perusmeikeistä, joita useampi meistä käyttää päivittäin: kestävästä ripsiväristä, hyvästä kulmakynästä, luonnonkauniista meikkipohjasta sekä upeista huulimeikkisävyistä. Olemme valinneet Zao Make – Up ja Boho Green Make Up sarjojen parhaimmistoa valikoimaamme, toivottavasti nämä uutuustuotteet ilahduttavat juuri Sinua!