Tuotesetti herkän ja kuivan ihon hoitoon

Tuotesetti herkän ja kuivan ihon hoitoon

Rosalia ihonhoitosarja on suunniteltu kuivan ja herkän ihon hoitoon. Esittelemme nyt kolme tuotetta, jotka soveltuvat hyvin myös tuoksuyliherkille.

Lait D -make puhdistusmaito

Rosalia puhdistusmaidon vahvuus on sen ominaisuus puhdistaa meikkiä hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Maitoa voi käyttää normaaliin tapaan kaatamalla sitä pienen määrän vanulappuun ja pyyhkimällä kasvot kunnes meikkiä ja likaa ei irtoa. Tuotetta voi käyttää myös veden kanssa perus putsarin tapaan.

Ravitsevia kasviöljyjä ja –kukkaisvesiä sisältävä puhdistusmaito puhdistaa hyvin myös silmämeikin. Vaikuttavina raaka-aineina ovat mm. myskiruusuöljy ja aprikoosinsiemenöljy sekä mustaherukanlehtiuute. Puhdistusmaito jättää ihon raikkaan ja ainutlaatuisen pehmeän tuntuiseksi. Tuotteessa on hyvin mieto ja lempeä tuoksu.

Luonnollisempi blogin ”Täydellinen meikipoistokombo” postauksessa kerrottiin Rosalia puhdistusmaidosta mm. näin: ”Tätä Rosalian puhdistusmaitoa olen nyt kuitenkin käyttänyt perinteisen puhdistusmaidon tapaan: levittänyt kasvoille ja tämän jälkeen pyyhkinyt kasvot vanulapuilla. Ihme kyllä – tämä puhdistusmaito on oikeasti poistanut lähes kaiken meikin kasvoilta ja olen todella positiivisesti yllättynyt. Mahdollisesti siis ajatukseni puhdistusmaidosta on nyt muuttunut!”

Rosalia puhdistusmaito 19,90€

Hellävarainen kuorintavoide

Herkän ihon kuorinnan kanssa on syytä olla tarkkana. Kuorinta ei saa olla liian isorakeinen ja mekaaninen, jotta iho ei kärsi.

Rosalia kasvokuorintavoide on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Se poistaa tehokkaasti mutta ihoa hellien epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Kuorintavoiteessa on hyvin pienet, lähes jauhemaiset rakeet, jotka ovat peräisin riisipuuterijauheesta. Kuorintavoiteen vaikuttavina raaka-aineina mm. auringonkukkaöljy, myskiruusuöljy, manteliöljy, sheavoi, mustaherukanlehtiuute ja risiiniöljy. Iholle jää kuorinnan jälkeen hyvinvoiva ja raikas tunne.

18,90€

Hypoallerginen 24h kasvovoide

Kosmetiikkatuotteiden tuoksut voivat aiheuttaa monille yliherkkyyksiä. Rosalia Hypoallerginen 24h kasvovoide on saanut kiitosta tuoksuttomuudestaan mutta siihen ovat ihastuneet myös tuoksuista pitävät asiakkaamme!

Rosalia hypoallergenic kasvovoide on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti allergisoituvalle iholle.Voide ei sisällä lisättyjä hajusteita eikä mm. eteerisiä öljyjä. Kasvovoiteen vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. myskiruusuöljy, hasselpähkinäöljy, sheavoi, mustaherukanlehtiuute, risiiniöljy sekä mäkikuismaöljy. Sitä voi käyttää päivisin meikin alla ja yöllä esimerkiksi yhdistettynä seerumiin. ”Olen käyttänyt hypoallergenic 24 h voidetta nyt pari kuukautta. Toimii hyvin Rosalia sarjan seerumin kanssa. Imeytyy hyvin ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Pidän myös siitä, että tämä tuote sopii sekä päivä- että yökäyttöön ja sen voi ottaa matkalle mukaan vaikka ainoana ihonhoito tuotteena. ”, näin tuotetta kommentoi asiakkaamme Tiina.

24 h kasvovoide 37,90€

Ihonhoitoterveisin,

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *