Viikon tarjoustuotteet: Vartalon ihon hoito – heipat hilseileville säärille!

Viikon tarjoustuotteet: Vartalon ihon hoito – heipat hilseileville säärille!

Kuulun varmasti monen pohjoismaissa elävän ryhmään vartaloni ihon vuosirytmissä; näihin aikoihin vartalon iho alkaa näyttää paljon enemmän kuivumisen merkkejä kuin kesällä. Tähän on useita syitä. Vartalon iholla on vähemmän talirauhasia kuin kasvoilla, jolloin luonnollista talia ei erity niin paljon. Myös monet vaatteet, varsinkin keinokuituiset, kuivattavat ihoa, eikä iho saa syksyaikaan auringon valosta vitamiinia toimiakseen täysillä. Syksy -ja talviaikaan ilma on kuivempaa ja viima kuivattaa ja vaurioittaa varsinkin käsien ihoa jos ei muista hansikkaita pukea.

EXFOLIANT RIAD 201410807pieni

Vartalon ihon kosteustasapainon tukemiseksi ei tarvitse poppaskonsteja ja miljoonia purkkeja, vaan muutama hyvä tuote ja tapa. Kuori vartalon iho vähintään kahdesti kuussa jotta saat kuolleen ihosolukon pois ja hoidat tervettä, ”uutta” ihoa. Butikin valikoimassa yksi loistavista vartalokuorinnoista on Flow -kosmetiikan Kookos&Sitruuna Himalajansuolakuorinta. Jos haluat toteuttaa kuorinnan suihkussa mahdollisimman helposti suihkussa pestessä, sisältää Naturadon Argan-Appelsiini kuoriva suihkugeeli kuorivia arganin siemeniä pesutuotteen seassa.

Käytä kuivuvalle iholle muutenkin mietoja pesuaineita, jotka sisältävät mahdollisimman vähän vahvoja saippuaisia ainesosia ja paljon kosteuttavia raaka-aineita. Kuorivan suihkugeelin lisäksi hyvän vaihtoehdon tähän antaa mm. Valkoisen Langan suihkugeeli sekä mahtava UUTUUS, Naturado Karite suihkugeeli! Se sisältää mm. aloeveraa sekä karitevoita, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa jo pesun aikana. Pesutuotteella on suuri merkitys kuivan ihon hoidossa ja siksi suosittelemmekin testaamaan tätä hennosti manteliöljylle ja sheavoille tuoksuvaa ihanuutta. Saat sen loppuviikon ajan hintaan 10€!

karite-suihkugeeli-juliste2slgbaby_bodylotion_tubepieni

Iho kannattaa kuivata pyyhkeellä heti suihkun jälkeen ja levittää kosteusvoide heti tämän jälkeen, jolloin ihon pinnalle jäänyt kevyt kosteus auttaa voidetta tai ihoöljyä imeytymään paremmin ja sitomaan kosteutta ihoon. Ihovoiteita löytyy Butikista monenlaisia, mutta nostan pinnalle tämän syksyn oman suosikkini, Sophie la Girafen Bodylotionin. Sen ainesosat on suunniteltu myös sopimaan superherkälle iholle, ja vaikka sarja on suunnattu lapsille, on sen laadukkaat ainesosat omiaan hellimään aikuisenkin ihoa. Iho saa kosteutta, voide parantaa ihon luonnollista suojaa ja se rauhottaa ärtynyttä ihoa. Tätä tuotetta hehkutti myös Anne Kukkohovi tällä viikolla Instagram sivuillaan!

Kosteusvoiteen lisäksi ihoa voi tehokkaasti suojata ja kosteuttaa myös kasviöljyillä. Superhoitava öljy on Naturado Arganöljy, joka sisältää paljon iholle hyviä rasvahappoja. Tuote kosteuttaa kuivintakin ihoa tehokkaasti ja antaa iholle luontaista suojaa sekä vähentää ärsytystä. Arganöljyä voit käyttää myös hiustenhoidossa.

arganpieni

Tällä viikolla haluammekin muistuttaa myös vartalon ihon hoidon tärkeydestä. Tarjoustuotteitamme ovat siis:
Naturado Karite Suihkugeeli 10€ (12,70€)
Sophie la Girafe Bodylotion 14,75€ (16,40€)
Naturado Arganöljy 16€ (18,80€)

Edut ovat voimassa sunnuntaihin puolille öin asti.

I love Me messukävijöille mukavaa messuviikonloppua ja kaikille ihanaa viikkoa!

//The Butikin tytötVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *